Descriere

Amsterdam este capitala oficiala a Olandei, insa institutiile fundamentale ale statului: Curtea suprema de justitie, guvernul si parlamentul isi au sediul in Haga.

Orasul este unul dintre cele mai moderne orase ale Europei, relaxant, tineresc si ofera turistilor o multitudine de obiective turistice. Vara este probabil perioada cea mai indicata pentru o vizita in capitala Olandei dar frumusetile orasului pot fi explorate in orice perioada a anului.

Program

Program

Ziua 1: BUCURESTI – AMSTERDAM

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni – terminalul plecari la ora 11:50. Plecare spre Amsterdam – compania KLM. Sosire in Amsterdam la ora locala 15:50. Transfer de la aeroport in centrul orasului unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, Garaca Centrala, dar si celebra piata de flori. Dupa tur transfer la hotel Corendon Vitality 4* (sau similar).

Ziua 2: AMSTERDAM

Mic dejun. Dimineata timp liber. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van GoghCei interesati pot continua cu Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor, dar si cu celebrul Red Light District (Cartierul Rosu).  Cazare.

Ziua 3: SATELE DE PESCARI – EXCURSIE OPTIONALA

Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara. Dupa amiaza ne vom intoare in Amsterdam. (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 65 EURO/ persoane)Dupa amiaza avem timp liber. Cazare.

Ziua 4: HAGA-DELFT-ROTTERDAM – EXCURSIE OPTIONALA

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom face un tur panoramic si vom admira Palatul Regal – resedinta regelui, cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi cu orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua apoi cu cel mai mare port al Europei – Rotterdam Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 85 EURO/ persoana). Cazare.

Ziua 5: AMSTERDAM – BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi, plimbare. Vom face check-out-ul si vom avea timp liber pana dupa amiaza, cand, in jurul orei 17:30, avem transferul la aeroport pentru imbarcare pe cursa Amsterdam – Bucuresti, compania KLM. Vom ajunge in Bucuresti la ora 00:30.

1 Decembrie

 
Oferta 1 Decembrie 2017
 
Oferta speciala: 295 euro/ pers.
 

Perioada: 30 noiembrie – 04 decembrie 2017 (5 zile/ 4 nopti)

SERVICII INCLUSE:
 • transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti cu compania KLM;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Corendon Vitality  4* (sau similar) in Amsterdam
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • tur de oras de jumatate de zi cu ghid local in Amsterdam
 • insotitor roman de grup
 
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 • taxele de aeroport 140 EURO/ persoana  (pot suferi modificari)
 • bagaj de cala (optional): 30 EURO/dus-intors, pret valabil pentru posesorii cardului Flying Blue Ivory (se achita in agentie);
 • excursiile optionale
 • intrarile la obiectivele turistice
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata) sau asigurarea storno
 
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
 • 30.11.2017   Bucuresti Otopeni ora 13:50 – Amsterdam ora 15:50
 • 04.12.2017   Amsterdam ora 20:45 – Bucuresti Otopeni ora 00:30

 

 Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro