Descriere

Lisabona este Capitala Portugaliei, insumeaza 550.000 locuitori si aproximativ 3 milioane in aria metropolitana. Este amplasata pe costa de vest a țării, cu iesire la Oceanul Atlantic.

Lisabona e un oras cu o intensa viata culturala, fiind considerata unul din marile centre culturale europene, cu o serie de muzee interesante care va pot face vacanta incantatoare. Plin de viata atat in timpul zilei, beneficiind de linistea din cafenele,  orasul explodeaza in timpul noptii in cartierele  Alfamo si Bairro Alto, principalele locuri de distractie pline de baruri, cluburi si localuri cu muzica ritmata, africana si braziliana.

Program

Program

Ziua 1: BUCURESTI – LISABONA

Intalnire cu insotitorul de grup la  ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni). Zbor direct spre Lisabona – compania TAP PORTUGAL. Sosire in Lisabona la ora locala 08:35. Avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piata Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea si stradutele sale inguste. Coboram apoi spre raul Tagus si ne indreptam spre cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos – monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Transfer si cazare hotel Olaias Park 4* (sau similar). Dupa amiaza va propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama

Ziua 2: SINTRA – CABO DA ROCA – CASCAIS – ESTORIL – excursie optionala

Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril. Sintra, datorita valorii sale istorice a fost inclusa in patrimoniul universal UNESCO. Vor putea fi vizitate: Palatul Regal, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret informativ: 60 EURO/ persoana).

Ziua 3: OBIDOS – ALCOBACA – BATALHA – FATIMA – excursie optionala

Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia incepe cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza Abatia de la Alcobaca fondata in anul 1153. In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline, inclusa in patrimoniul universal UNESCO. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor. Ne intoarcem in Lisabona (pret informativ: 75 EURO/ persoana).

Ziua 4: LISABONA – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber in Lisabona. Camerele se vor elibera in jurul orei 11:00 si vom avea timp liber pana in jurul orei 20:00 cand este programat transferul la aeroport. Se poate vizita Oceanariul aflat in zona noua a orasului. Langa Oceanariu se gaseste si o zona de shopping, dar si multe restaurante. Plecare spre Bucuresti la ora 23:15 si sosire la 05:15 (a doua zi).

1 Decembrie

Oferta 1 Decembrie 2017
Oferta speciala: 315 euro/ pers.
Perioada: 30 Noiembrie  – 03 Decembrie 2017 (4 zile / 3 nopti)
SERVICII INCLUSE:
 • transport cu avionul Bucuresti – Lisabona – Bucuresti cu compania TAP PORTUGAL;
 • 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel OLAIAS PARK 4* (sau similar) ;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur de oras de jumatate de zi in Lisabona cu ghid local
 • insotitor roman de grup.
 
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 • taxele de aeroport: 155 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • excursiile optionale;
 • taxa de oras: 1 EURO/persoana/noapte (se achita la receptia hotelului);
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
 • asigurarea storno (nu este obligatorie, dar este recomandata).
 
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
 • 30.11.2017   Bucuresti Otopeni 06:00  – Lisabona 08:35
 • 03.12.2017   Lisabona 23:15 – Bucuresti Otopeni 05:15

 Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro