Descriere

Cabana Trei Brazi este asezata intr-un peisaj deosebit de atragator, o poiana inconjurata de Paraul Mic, afluent al Ghimbavului si Paraul Vladut, in localitatea Predeal. De aici se zaresc vaile nordice ale Muntilor Bucegi, despartite de culmile Tiganesti si Velicanu, apoi Bucsoiul cu muchiile sale colturoase, greu accesibile. In partea de nord, privelistea este la fel de superba, zarindu-se cu usurinta Muchiile Cheii din Masivul Postavarul si varfurile ascutite ale Pietrei Craiului.

Dotari generale: locatia dispune de 21 de spatii de cazare si o capacitate de 42 locuri in 11 apartamente mici, 4 apartamente mari si 6 camere duble, 24-hour room service,
Service bar, Digital Safe, Cable/Satellite TV, Internet access, restaurant cu specific romanesc, acesta avand o capacitate de 120 de locuri, terasa cu o capacitate de 120 locuri, bar, crama cu o capacitate de 20 de locuri.

Dotari camere: Camera single are o suprafata de 14 mp, are baie proprie, HD tv, mini bar, internet gratuit.
Camera dubla are o suprafata de 14 mp, are baie proprie, HD tv, mini bar, internet gratuit.
Apartament cu o suprafata de 30 mp apartamentele au baie proprie, living si dormitor cu pat matrimonial, HD tv, mini bar, internet gratuit.
Apartamentele superioare, 4 la numar au o suprafata utila de 45 mp. Compuse din dormitor, living, dressing, baie, HD tv, mini bar, internet gratuit.

Zile Gratuite de Vacanta la Munte

Cabana Trei Brazi 3*

OFERTA – Platesti 2 nopti si stai 3!

Pret in lei/pers
3 cazari
 
Date de intrare 03.09.2016 – 20.12.2016
Loc in DBL 135,00
Loc in APP 2 pers 165,00

Tarifele includ taxa de statiune si taxa de salvamont.

Cazarea incepe la ora 14.00 si se termina la ora 12.00 in ziua plecarii.

Pretul include: 3 nopti de cazare, piscina si sauna la hotel Hera, internet.

Tarifele nu sunt valabile in perioada Targurilor si a Sarbatorilor ( Craciun, Revelion, 1 Decembrie, etc.)

 

Locatie