Circuit Franța

Circuit 8 zile în Franța

V-ați dorit să ajungeți în Franța dar nu v-ați încumetat să plecați la drum pe cont propriu? 

Vă propunem noi un circuit deosebit de 8 zile în Franța, cu tarife de la 379 Euro/ persoană

Mai jos vă prezentăm informații cu privire la traseul parcurs.

Ungaria (Budapesta) – Germania (Nurnberg, Valea Rinului, Munchen) – Luxembourg – Franta (Paris, Reims, Strasbourg) – Austria (Salzburg, Viena)
Date de plecare: 14.05, 25.06, 10.09.2017
Circuit autocar, 8 zile

Ziua 1: Bucuresti – Budapesta – Gyor (1000 Km)

Ora 05.45. Imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei nr. 158 (parcare Gara de Nord – Pod Basarab, intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).
Ora 06.00. Deplasare pe traseul Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta – Gyor. Cazare in Gyor.

Ziua 2: Gyor – Nurnberg (625 Km)

Mic dejun. Plecare spre Nurnberg, al doilea oras ca marime din Bavaria. Plimbare pietonala in centrul istoric la Schoner Brunnen (fantana frumoasa) si bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche (exterior). Cazare in Nurnberg.

Ziua 3: Nurnberg – Valea Rinului – Luxembourg – Paris (856 Km)

Mic dejun. Vom parcurge 65 de km pe Valea Rinului Mijlociu intre Bingen-Koblenz – cea mai pitorească parte a râului şi, împreună cu castelele, oraşele istorice şi podgoriile de aici, a fost inclusă de UNESCO. Vom continua traseul spre Luxembourg – una din cele trei capital alea UE, aici vom vizita centrul istoric: Catedrala Notre Dame, Piata Constitutiei si Palatul Ducal (exterior). Seara tarziu vom ajunge in Paris si ne vom caza.

Ziua 4: Paris – Palatul Versailles si tur de oras (100 Km)

Mic dejun. Dimineata, vom vizita somptuosul Palat Versailles – simbolul monarhiei absolute. La intoarcerea in Paris tur panoramic al cartierului de zgarie nori – La Defence, Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Univ. Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in cartierul Montmartre (Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Bonus! Urcare in Turnul Montparnasse (209 m) – panorama asupra orasului si croaziera pe Sena. In drum spre hotel admiram si Paris-ul by night (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde). Cazare in Paris.

Ziua 5: Paris

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Paris pentru explorarea orasului pe cont propriu, Disneyland sau Valea Loirei. Alternativ, impreuna cu ghidul puteti vizita in Paris: Muzeul Louvre, Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame si Domul Invalizilor. Cazare in acelasi hotel.

Ziua 6: Paris – Reims – Strasbourg – Munchen (830 Km)

Mic dejun. Deplasare spre Munchen, cu vizite la Reims (Catedrala incoronarii regilor Frantei) si la Strasbourg, unde vizitam (la exterior) Parlamentul si Consiliul Europei, apoi facem un tur pietonal prin Cartierul Mica Franta si la Catedrala. Cazare in Munchen.

Ziua 7: Munchen – Salzburg – Viena – Budapesta (687 Km)

Mic dejun. In Munchen, vizitam Primaria, Marienplatz, Hofbrauhaus (berarie de la 1589). Plecam apoi spre Salzburg unde ne oprim (o ora) pentru a vizita Gradinile Mirabell si Casa Mozart. Deplasare la Viena, unde facem mai intai un tur cu autocarul pe Ringul Vienez: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea, apoi popas o ora. Sosire in cursul serii la Budapesta , unde facem un scurt tur un scurt tur de oras cu autocarul: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Cazare in Budapesta.

Ziua 8: Budapesta – Bucuresti (875 Km)

Mic dejun. Deplasare pe ruta Arad – Deva – Sibiu – Bucuresti, sosire la aproximativ ora 23:00, in Bucuresti – Calea Grivitei nr. 158 (parcare Gara de Nord – Pod Basarab, intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

 

Oferte

Tarifele pentru Circuitul de 8 zile în Franța începe de la 379 Euro/ persoană.

Data plecare TARIFE 
14.05.2017 379 Euro
25.06.2017 379 Euro
10.09.2017 379 Euro

Servicii incluse:

 • Transport cu autocar clasificat;
 • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2* – 3*;
 • Bonus! Croaziera pe Sena, tur by night si urcare in Turnul Montparnasse;
 • Ghid.

Nu sunt incluse:

 • Biletele de intrare la obiectivele turistice;
 • Excursiile optionale, de ex Disneyland sau Valea Loirei.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Curiozități

 • Franța este o țară veche, formată în Evul Mediu, și își trage numele de la poporul franc. De la începutul secolului al XVII-lea și până în prima jumătate a secolului al XX-lea, a posedat un vast imperiu colonial. Începând cu anii 1950, s-a angrenat în construcția Uniunii Europene. Ea este o putere nucleară, este unul dintre cei cinci membri permanenți ai Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite și membru NATO. De asemenea, Franța este membră a G7, G20, a zonei euro, a spațiului Schengen și găzduiește sediile Consiliului Europei, al Parlamentului European și al UNESCO. Franța joacă un rol important în istoria mondială prin intermediul influenței exercitate de cultura sa, de limba sa și de valorile democratice, seculare și republicane pe care le-a promovat în ultimele două secole.
 • Franța este a doua putere economică europeană și a cincea putere economică mondială. Economia sa de tip capitalist o face să fie unul dintre liderii mondiali în sectoarele agroalimentar, aeronautic, al automobilelor, al produselor de lux, al turismului și în cel al energiei nucleare, aceasta în ciuda unor politici de intervenționism destul de puternice.

Ce nu știați despre Paris:

 • Toată lumea ştie că Sena trece prin Paris; majoritatea nu ştiu însă că şi râul Bievre trecea o dată prin capitala Franţei şi încă mai trece prin culoarele sale subterane. Râul a fost drenat şi acoperit, pentru a nu mai trece prin oraş, după ce a devenit extrem de poluat din pricina industriilor dezvoltate de-a lungul malurilor acestuia.
 • Parisul are numeroase atracţii turistice. Pe lângă cele iconice, recunoscute ca simboluri, mai există o mulţime de alte obiective deosebite. Arcul de Triumf de la Etoile este cu siguranţă cel mai mare şi mai cunoscut, dar nu este singurul. O altă astfel de construcţie deosebită poate fi admirată şi în curtea principală a Muzeului Luvru şi se numeşte Arcul Carusel.
 • Şi francezii se mândresc cu un clopot celebrul, iar numele său este Emmanuel şi este uriaşul de 13 tone al Catedralei Notre Dame.