Program circuit Israel - Tara Sfanta 2018

PROGRAMUL EXCURSIEI- Pe urmele Mantuitorului in Tara Sfanta

 Ziua 1 (24 feb): Întalnire la Aeroportul Internațional “Avram Iancu” (Cluj-Napoca) în data de 24 feb 2018 la ora 03:00 . Zbor spre Tel Aviv. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către  ghidul român care va insoți grupul pe tot parcursul pelerinajului.

Începem intinerarul cu un tur panoramic al orașului Tel Aviv și al orașului Jaffa care este un vechi port pe malul Mării Mediterane, acum faimos cartier al artiștilor,  după care urcăm până în orașul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate.  Urcăm pe Muntele Carmel și vom vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul. Cina si cazare in hotel 4* in Nazareth/Tiberias.

Ziua 2 (25 feb): Micul dejun. Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea “transformării apei în vin”.  Apoi, facem o vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcție romano-catolică din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif ) și o vizită opțională la Muzeul Nazaretului. Urcăm pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbării la față” și continuăm cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Vizităm Biserica Anunțării cu izvorul Mariei, iar ulterior urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline. Cazare la hotel de  4* în Nazaret/Tiberias.

Ziua 3 (26 feb):Micul dejun. Mergem la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului. Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și peștilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croazieră pe Marea Galileei și opțional un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peștele “Sfântului Petru”. Spre finalul zilei opțional putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor ,,Caprice” din Tiberias. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

Ziua 4: (27 feb):Micul dejun. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii: vizită la celebra fortăreață Masada (monument UNESCO 2001), construită de Regele Irod. Simbol al libertății evreilor, fortăreața mai păstrează intacte cele două sute de coloane de marmură ce înfrumusețează vechile băi încălzite, precum și frescele și mozaicurile antice. Masada este situată pe malul vestic al Mării Moarte, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) și cel mai bogat în săruri minerale lac din lume. (La cerere, ne putem îndrepta spre renumita staţiune Qalya pentru a face baie în Marea Moartă). Apoi, vom intra în cel mai vechi oraș din lume, Ierihon. Vizită la Dudul lui Zacheu, privire spre Carantania, locul în care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit.   Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

Ziua 5 (28 feb): Micul dejun. Vizităm BethleemulBiserica Nașterii Domnului cu peștera locului de origine. Vizită la Capela Sf. Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Măslinilor, vizităm Biserica Pater Noster, iar apoi coborâm spre Biserica Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani cu Biserica Națiunilor și Peștera Ghetsimani. Opțional putem vizita și Biserica Adormirii Maicii Domnului. Parcurgem pe jos  Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intrăm în Cetatea Sfântă pe poarta Leilor, unde vom vizita Scăldătoarea Betezda. Vizităm Sfântul Mormânt, Golgota, Piatra Ungerii. Urmează Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină şi a coborârii. Zidul Plângerii Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

Ziua 6 (01 mar):  Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitățile de plecare ne vom imbarca pe cursa WIZZAIR W6 3480 cu decolare la ora 09:55 și sosire la aeroport , ora 13:10.

Tarife

TARIFE

455 euro/ pers/ 6 zile

TARIF EARLY BOOKING VALABIL PENTRU REZERVARI PANA LA DATA DE 31 OCTOMBRIE 2017!

ORARUL DE ZBOR:

TUR: W6 3479  24 feb  CLJ -> TLV   06:05 -> 09:05                

RETUR:  W6 3480  01 mar  TLV-> CLJ   09:55 -> 13:10


TARIFUL  INCLUDE:

  • Biletul de avion CLJ – TLV – CLJ – cu compania aeriană WIZZAIR
  • Cazarea: 5  nopţi la hoteluri de 4* – demipensiune ( mic dejun si cină)
  • Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program.
  • Ghid vorbitor de limbă română
  • Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului

BONUS: Urcarea la muntele Tabor  si la Muzeul Holocasutului

TARIFUL NU INCLUDE:

  • Taxe aeroport – obligatorii (145 eur/ pers)
  • Bacșiș ,,TIPs” Pentru șofer si ghid – obligatoriu (30 eur/pers)
  • Supliment cameră single (195 eur/pers)
  • Asigurarea storno si asigurarea medicală
  • Inchiriere casti  sonorizarepe tot parcursul excursiei (10 eur/ pers) – obligatorii

 

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro