Detalii Lisaboa-Madeira

Arhipelagul Madeira este cunoscut mai degrabă pentru vinul alcoolizat produs pe aceste meleaguri decât pentru atracţiile turistice pe care le oferă. Totuşi, aceste insule ce aparţin de Portugalia atrag în fiecare an peste un milion de turişti din întreaga lume. Pentru că beneficiază de un climat favorabil de-a lungul întregului an, ele sunt supranumite Insulele Eternei Primăveri. Iar flora bogată de pe insula Madeira i-a atras acesteie denumirea de Ilha Jardim (Insula-grădină).

Arhipelagul se întinde pe 810 km² şi este format din două insule principale, Madeira şi Porto Santo, şi alte câteva insule mai mici, nelocuite, grupate sub denumirile Ilhas Deserta şi De Selvagens.

Perioada si program

PERIOADA SI ROGRAMUL

 Ziua 1: Bucuresti – Lisabona Intalnire pe aeroportul din Otopeni la ora 15:30 cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul  catre Lisabona, zborul Tap Portugal, decolare la ora 17:30. Sosire in Lisabona in jurul orei 20:05. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare Lisabona.

Ziua 2: Lisabona – Sintra – Cabo Da Roca Mic dejun. Turul panoramic de oras-vom incepe cu o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, Turnul Belem si  Manastirea Sf Ieronim. Vom trece prin cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio. Dupa amiaza excursie optionala la Sintra- o adevarata bijuterie a Portugaliei: inconjurat de vegetatie luxurianta si munti, orasul beneficiaza de o atmosfera racoroasa si relaxanta; Castelul Maur din secolul VIII si Palatul Pena stau marturie a trecutului glorios al orasului; totodata, aceste cladiri situate pe dealuri inalte va ofera privelisti panoramice ale regiunii. In Sintra vom vizita Palatul Pena si vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Transfer si cazare in Lisabona.

Ziua 3: Lisabona – Fatima – Nazare – ObidosMic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare sau optional excursie la Fatima, Nazare si Obidos – vizitam orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ghinghinha, dupa care se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima– cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Transfer si cazare in Lisabona.
Ziua 4: Lisabona – FunchalMic dejun Transfer la aeroport pentu zborul catre Funchal, decolare in jurul orei 17:30, pe zborul Tap Portugal. Sosire, transfer si cazare in Funchal- capitala Insulelor Madeira din Portugalia. A fost fondat de Joao Goncalves Zarco in 1421 si ridicat la rangul de oras de catre regele portughez Manuel I in 1508. In secolul XVI, Funchal a fost un important punct de tranzit intre Indii si Lumea Noua, si era considerat a fi un loc cu bunastare. A fost si punctul de plecare al zaharului si vinului de Madeira. Cazare in Funchal.
Ziua 5: FunchalMic dejun Turul orasului Funchal– ce va dura aproximativ 4 ore- Incepem vizita cu gradina botanica, continuam cu piata locala “Dos Lavradores” unde veti putea vedea cateva din produsele locale specifice pentru Madeira: fructe si plante tropicale, orhidee, produse de artizanat, dar si piata de peste. Vom vizita Fabrica de Broderie, urmata de o plimbare de-a lungul strazii principale de shopping, si vizita la Catedrala contruita in Sec XV, vom incheia turul la Crama Oliveiras vom degusta  faimosul vin de Madeira. Cazare in Funchal.
Ziua 6: Funchal- Monte si Gradinile TropicaleMic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare sau optional excursie la Monte si Gradinile Tropicale – excursie cu „cable car” spre Monte, cu o frumusete ce-ti taie respiratia, si care se intinde in munti, deasupra orasului. Statia Monte este situata linga Gradina Tropicala, la Caminho das Babosas si poate primi pina la 800 pasageri/ora. Vom vizita Gradinile Tropicale ale Palatului Monte. In Monte se foloseste un vehicul inedit pentru a cobori dealul: un fel de sanie ce este manevrata de doi carreiros pe o distanta de aproximativ 2 km si poate atinge viteze de 50 km/h. La retur vom traversa platoul Insulei Madeira, Paul da Serra. Seara Optional- Seara traditionala cu Show Folcloric. Cazare in Funchal.
Ziua 7: Funchal – Porto Moniz Vestul Insulei MadeiraMic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare sau optional excursie la Porto Moniz– oras situat in sud-vestul Insulei Madeira. Vom vizita un sat pitoresc din Vestul orasului Funchal numit Camara de Lobos.Vom adimra plantatiile de vie si bananieri. Ajungem la Cabo Girao– promontoriu deasupa oceanului. Urmatorul popas va fi la Ribeira Brava si continuam catre Porto Moniz– un sat pescaresc  unde vom descoperi-un drum construit din roci langa mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Vom servii masa de pranz si ne intoarcem la hotel. Cazare in Funchal.

Ziua 8: Funchal- Lisabona-BucurestiMic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur.Imbarcare in jurul orei07:10, vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 16:45.

Note

Grup minim: 25 persoane
Acte necesare: Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Hotelurile sunt clasificate conform standardelor locale.
La aceasta oferta compania aerieana cat si orarul de zbor se poate modifica si va fi reconfirmat cu 20 de zile inainte de calatorie.
Numele si numarul de telefon al ghidului se va comunica cu maxim doua zile inaintea plecarii.Orar de zbor informartiv:Bucuresti- Lisabona: 07:00 – 09:35
Lisabona-Funchal: 17:30-19:15
Funchal-Lisabona: 17:50 – 19:25 // Lisabona-Bucuresti: 00:15 – 06:15
*Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data calatoriei.

 

Tarif

Tarife:

Data plecare Hoteluri: 3*** Hoteluri: 4****
28.03.2018 569 Euro 699 Euro
25.04.2018 569 Euro 699 Euro
27.06.2018 569 Euro 699 Euro
01.08.2018 569 Euro 699 Euro
08.09.2018 569 Euro 699 Euro
01.12.2018 569 Euro 699 Euro

Hoteluri: 3***

Lisabona: Hotel Avenida Park, Av. Sidonio Pais 6 – 1050-214 – Lisboa- sau similar
Funchal: Imperatriz Aparthotel, Rua Imperatriz D. Amélia 72 – 9000-018 – Funchal, Madeira- sausimilarSupliment camera single: 169 Euro; Pat suplimentar: 569 Euro;

Hoteluri: 4****

Lisabona: Hotel NH Lisboa Campo Grande, Campo Grande 7 – 1700-087 – Lisboa- sau similar
Funchal: Hotel Funchal Design, Da Alegria, 2 – 2a – 9000-040 – Funchal, Madeira- sau similarSupliment camera single: 269 Euro; Pat suplimentar: 699 Euro;Servicii incluse:Bilete de avion: Bucuresti – Lisabona si Funchal-Lisabona-Bucuresti, compania Tap Portugal;
Bilete de avion zbor: Lisabona-Funchal, compania Tap Portugal;
3 nopti cazare in Lisabona cu mic dejun la hoteluri conform oferta;
4 nopti cazare in Funchal cu mic dejun la hoteluri conform oferta;
Transferuri cu autocarul intre aeroport-hotel-aeroport;
Tur de Lisabona si Funchal;
Bilete de intrare la obiectivele turistice;
Asistenta turistica in limba romana.

 

 

Nu sunt incluse:Taxele de aeroport zborul Bucuresti – Lisabona si Funchal – Lisabona – Bucuresti 249 Euro/persoana;
Taxele de aeroport zborul Lisabona-Funchal 69 Euro/persoana;
Excursiile optionale;
Asigurarea medicala si storno;
Alte servicii neincluse in program.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:
 0720065918 sau turism@adminpedia.ro