Circuit in Viena

Pentru anul 2017 vă propunem un circuit de 5 zile în frumoasa capitală a Austriei, în  Viena, la tariful de 140 Euro/ persoană. 

Viena – Bratislava – Budapesta – Defileul (Wachau) si Cotul Dunarii (Esztergom, Visegrad, Szentendre)
Date de plecare: 17.04, 21.06, 19.07, 09.08, 06.09.2017
Circuit autocar, 5 zile

Ziua 1

Ora 06.15 – Prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Parcare Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 06.30 – Deplasare pe traseul: Pitesti – Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta – Gyor.

Ziua 2

Mic dejun. In Viena, vizita Palatul Shonbrunn, apoi tur oras cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si Ringul Vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). In centru plimbare pietonala, vizite si shopping: Piata Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Mariahilfestrasse. Optional (30 Euro – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 40 Euro – daca se achita in Austria), cina in Grinzing si tur by night Viena cu autocarul. Cazare in Viena.

Ziua 3

Mic dejun. Excursie la Defileul Dunarii (zona Wachau) cu popas in Durnstein. Excursie la Manastirea Melk. Dupa amiaza, timp liber in Ringul Vienez, sugestii: Muzeele din Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Muzeul de Stiinte Naturale.Ora 21:00 – deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Viena.

Ziua 4

Mic dejun. Plecare la Bratislava – se viziteaza (30 min.) Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Excursie la Cotul Dunarii : Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei – oraselul Storovo), Visegrad (Castelul in exterior – fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii) si Szentendre (orasel turistic). Se parcurge Budapesta spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (Include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (Optional, 18 Euro – plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica). Cazare in Budapesta.

Ziua 5

Mic dejun. Deplasare pe ruta Arad – Deva – Sibiu – Rm. Valcea – Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23.00, in Bucuresti – Parcare Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

Oferte

Circuit în Viena

Data plecare TARIF 
17.04.2017 140 Euro
21.06.2017 140 Euro
19.07.2017 140 Euro
09.08.2017 140 Euro
06.09.2017 140 Euro


Servicii incluse:

  • Transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 4 cazari cu mic dejun in hoteluri hoteluri de 3*;
  • Servicii ghid roman.

Nu sunt incluse:

  • 45 Euro (Se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru croaziera pe Dunare si excursiile (fara biletele de intrare) la Cotul Dunarii (Ungaria), Manastirea Melk si Defileul Dunarii (Austria).
  • Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea;

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Curiozități

  • Viena, capitala culturală a Europei, este o metropolă cu un farmec, fler și armonie unice în întreaga lume. Orașul care se laudă cu o infrastructură de invidiat, este curat, sigur și asigură toată inspirația de care ai nevoie pentru a descoperi această parte minunată a Europei.

 

  • Viena (germană Wien), capitala Austriei este situată în estul țării, în landul (regiunea autonomă) Viena, și este traversată de Dunăre. Populată de 1,6 milioane de locuitori, este un important centru politic internațional (în mare, datorită neutralității țării), pentru că aici se află sediul unor organizații ca Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol, Agenția Internațională pentru Energie Atomică, precum și diverse agenții al Națiunilor Unite.

 

  • Pe parcursul istoriei a fost capitala Sfântului Imperiu Roman și, mai târziu, a Imperiului Austro-Ungar. Aici s-a desfășurat Congresul de la Viena, 1815.

 

  • Pentru multe secole, Viena a fost centrul muzicii clasice și al operei. Christoph Willibald Gluck, Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven, Franz Schubert, Johannes Brahms și Anton Bruckner și alții, au lucrat la Viena și Antonio Vivaldi chiar a murit aici. Johann Strauss-fiul și familia să și-au creat valsurile aici, iar orașul a devenit casă așa-numitei A Două Școală Vieneză, cu Arnold Schoenberg, Alban Berg și Anton Webern toți fiind născuți aici. Este și casă Orchestrei Filarmonice Vieneze.