City Park Hotel

Cazare Chisinau/ City break la Chisinau

Deşi are o suprafaţă mică, Republica Moldova dispune de un considerabil potenţial turistic, reprezentat de o neobişnuită diversitate de rezervaţii peisagistice sau landşafturi naturale şi monumente geologice unice, de valoare europeană şi mondială. Formele prioritare ale turismului practicate în ultimul deceniu în Republica Moldova sunt:

 • turismul rural care oferă cazare în case tradiţionale de tip rural; posibilitatea de încadrare în activităţi şi preocupări rurale; familiarizarea cu folclorul, distracţiile şi tradiţiile locale; familiarizarea cu meşteşugurile practicate în localitatea dată, precum şi posibilitatea de participare a doritorilor la procesul meşteşugăritului.
 • turismul vitivinicol  care atrage de partea lui 142 fabrici de vinuri, dintre care 23 dispun de condiţii şi experienţă în ceea ce priveşte primirea vizitatorilor. Aici turiştii au posibilitatea de a lua cunoştinţă de tehnologia producerii vinurilor, de a urmări cum sunt îmbuteliate şi, desigur, de a gusta produsul finit. Prin calitatea lor, multe dintre vinurile produse în Republica Moldova se bucură de o bună reputaţie pe plan internaţional.
 • turismul cultural: Republica Moldova dispune de un bogat patrimoniu cultural care poate fi cu succes valorificat în turism. În total, au fost identificate 140 de monumente ale patrimoniului cultural, care pot fi incluse în circuitul turistic.

City Park Hotel este un hotel luxos de 4 stele, situat în inima oraşului, la doar două minute de mers pe jos faţă de Grădina Publică municipală şi strada centrală din Chişinău. Personalul amabil şi interiorul hotelului, realizat in stil Hi-Tech vă va permite să simtiti adevărata abordare modernă în combinaţie cu tradiţiile clasice. Locaţia convenabilă oferă acces facil la destinaţiile dorite din oraş. City Park Hotel vă pune la dispoziţie camere confortabile, în care sigur vă veţi simţi ca acasă si este capabil sa satisfacă cerinţele chiar si ale celor mai exigenţi vizitatori. „Ne pasă de oaspeţii noştri şi ne grăbim să vă comunicăm ca pe lângă căldura si confortul de acasă, vă veţi bucura, de asemenea, de o gamă largă a serviciilor noastre. În plus, veţi putea savura cele mai delicioase produse culinare în restaurantul nostru. Bucătarii noştri, îndrumaţi de un virtuos şi experimentat bucătar-şef, vă vor surprinde cu talentul de a găti bucate tradiționale și exotice”.

Oferte

Vă propunem sejururi scurte în acest hotel, de 2 sau 3 nopți de cazare, cu mic dejun inclus.

 

Pachete 2 nopti

Tipul camerei Tarife cu mic dejun
Cameră dubla standard 130 Euro
Deluxe 170 Euro

 

Pachetele includ:

 • 2 nopti / 2 persoane
 • mic dejun bufet
 • parcare privata

 

Pachete 3 nopti

Tipul camerei Tarife cu mic dejun
Cameră dubla standard 195 Euro
Deluxe 255 Euro

 

Pachetele includ:

 • 3 nopti / 2 persoane
 • mic dejun bufet
 • parcare privata

 

Pentru plecări din orașe precum Timișoara, Cluj, București, Iași vă putem propune la cererea dvs, și pachete city break cu bilet de avion inclus.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338 / 0787 608 736 sau turism@adminpedia.ro / travel@adminpedia.ro 

Atracții turistice

Atracții turistice în Republica Moldova

 • Monumente ale naturii: “Toltrele Prutului”, “O sută de movile”, Peştera “Emil Racoviţă”, Parcul Ţaul.
 • Rezervaţii: Pădurea din Domneasca, Codrii, Iagorlîc, Prutul de Jos, Plaiul Fagului.
 • Muzee: Casele-muzeu “Alexei Mateevici”, “Aleksandr Puşkin”, “Constantin Stamati”, “Igor Vieru”, Complexul Muzeal “Orheiul Vechi”, Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, Muzeul Naţional de Arheologie şi Istorie a Moldovei, Muzeul Meşteşugurilor Populare, Muzeul Naţional Găgăuz “Dumitru Cara-Ciobanu”.
 • Cetati: Cetatea Soroca, Cetatea Orhei
 • Statiuni Balneare: Nufarul Alb;
 • Conace: Conacul “Zamfir Ralli Arbore”, Castelul de vînătoare al lui Manuc Bei.
 • Mănăstiri şi biserici: Căpriana, Hîncu, Rudi, Saharna, Ţîpova, Curchi, Frumoasa, Cosăuţi, Japca. Biserica Adormirii Maicii Domnului din Căuşeni.
 • Vinării: Cricova, Mileştii Mici, Purcari, Cojuşna, Chateau Vartely, Asconi.

Curiozități

Orașul Vinicol Subteran  „Cricova”

Devenit emblemă a vinificației Moldovei, orașul vinicol subteran Cricova dispune de galerii ce se întind pe 70 km, cu străzi numite simbolic: Dionis, Fetească, Cabernet – Sauvignon etc. Situate la 11 km de capitala Chișinău, subteranele din var natural, aflate la o adâncime de 35 – 80 m, găzduiesc 30 milioane litri de vin la o temperatură constantă de 12-14 ˚C și umiditatea de +97-98%.

Fondat în 1952, combinatul ”Cricova” este cel mai mare producător de vinuri spumante conform metodei tradiționale din Moldova, maturarea vinului fiind integral petrecută în beciurile subterane. La Cricova se păstrează ”Vinoteca națională”, o colecție remarcabilă de vinuri legendare, atît locale, dar și străine, provenind din colecția de vinuri a lui Goering, printre care renumitele vinuri Moselle, Bourgogne, Bordeaux, Porto. Cel mai vechi vin al colecției, și unicul vin de acest tip din lume, este vinul ”Ierusalim de Paște”, produs într-un singur loc, în 1902.

Beciurile Cricova sunt o atracție pentru miile de turiști, dar și pentru personalități notorii, politicieni, lideri de opinie și oameni celebri din întreaga lume, de-a lungul timpului fiind vizitată de: Iurie Gagarin, Angela Merkel, John Kerry, Vladimir Putin, Traian Băsescu. Cricova este declarată prin lege patrimoniu cultural-național.