Despre München

   München este capitala Bavariei si este orasul care gazduieste in fiecare an festivalul faimos in toata lumea, Oktoberfest, atragand aficionados de bere din intreaga Europa. Apoi, sa nu uitam de echipa de fotbal Bayern si de masinile BMW… si asa descoperim un oras complex cu multe, multe lucruri de facut.

   Situat in sudul Germaniei, langa Muntii Alpi, acest minunat oras este vechi de peste 800 de ani.Uimitorul amestec de clasic şi modern în arhitectura clădirilor crează o ambianţă vibrantă, încântătoare. Gradina Engleza este cel mai mare parc  urban, Gradina zoologica  „Tierpark Hellabrunn”, cea mai mare din lume cuprinde aproximativ 460 de specii, Parcul olimpic, Muzeul BMW, Opera de stat bavareza, studiorile de film sunt doar citeva dintre atractiile orasului. 

   Numele orașului este legat de o colonie (în locul numit Petersbergl) a unor călugări proveniți de la mănăstirea Schäftlarn. Nu se cunoaște data exactă a fondării așezării. Prima atestare documentară datează din 1158 sub în latina medievală villa Munichen, în timpul lui Heinrich der Löwe (Henric Leul), duce de Saxonia. O jumătatate de secol mai târziu localitatea a primit statut de cetate și a fost fortificată. 

Obiective turistice

 

Top 5 obiective turistice in München

1.Centrul vechi – este incantator sa iei la pas Centrul Vechi. Vei vedea cateva berarii traditionale (unde nu se poate sa nu iei o bere), primaria, catedralele, zona comerciala. Nu rata spectacolul dat de sfintii din ceasul catedralei – la ora 11:00, 12:00, iar vara si la 17:00.

2.Residenz – minunatul palat al regilor bavarezi, comparabil cu orice palat din Europa!

3.Olympia Park – zona care a gazduit Jocurile Olimpice din 1972. In afara de stadionul pe care au jucat un Rummenigge sau Beckenbauer, urca-te in turnul Olimpic… din varful celor 290 de metri, vei avea parte de o panorama excelenta.

4.BMW Welt – pentru pasionatii de masini si numai, muzeul marelui producator de masini bavarez este un loc care merita vizitat.

5.Palatul Nymphenburg – ca orice monarhi care se respecta, regii Bavariei au avut o resedinta in oras si una in afara orasului, la liniste si aer curat (regii Frantei au avut Louvre si Versailles, imparatii habsburgi au avut palatul Hofburg si Schönbrunnul si nu au fost singurii). Nymphenburg este resedinta de la tara care merita vizitata – mai ales pentru parcul ei!

Oferte City Break

Valabilitate: 29.10.2017 – 31.03.2018

2 nopti cazare cu mic dejun si transport cu avionul

Tarife in EURO / persoana de la:

HOTEL DBL SGL
HOTEL GERMANIA 3* 252 321
HOTEL EUROPA 4* 227 310
HOTEL HOLIDAY INN CITY CENTER 4* 264 415
HOTEL LEONARDO CITY 4* 236 341
HOTEL COURTYARD CENTER 4* 267 401

*LA CERERE POT FI OFERITE SI ALTE HOTELURI.

 

Pachetul include:

-2 nopti cazare cu mic dejun;

-transport TAROM pe ruta Bucuresti-destinatie-Bucuresti.

 

Pachetul nu include:

-taxe de aeroport,

-taxa de oras,

-transferuri,

-asigurarea medicala.

 

*Tarifele sunt minime si depind de sezonalitatea hotelurilor, de eventualele cresteri ale costurilor de operare, precum si de evenimente locale, cum ar fi: targuri, sarbatori, simpozioane, conferinte, etc.

*Sejurul de minim 2 nopti de cazare poate fi extins pentru un numar mai mare de nopti, iar tariful se modifica corespunzator numarului de nopti.

 

Pentru oferte personalizate, va rugam sa ne contactati:
turism@adminpedia.ro sau 0720 065 918