Complex Monterai

Complex Monterai 3* Poiana Brasov

Complexul Monterai este foarte uşor accesibil, fiind situat chiar la intrarea în staţiunea Poiana Braşov dinspre Braşov.

Complexul Monterai, situat chiar la intrarea în Poiana Braşov, în Poiana Mică, vă  invită într-un spaţiu elegant, generos, liniştit şi complet dotat pentru evenimente sau odihnă.

Sala de conferinţă are o capacitate de până la 160 de persoane,  fiind dotată cu flipchart, ecran de proiecţie şi retroproiector, pupitre individuale şi pupitru pentru orator, 5 LCD-uri în serie, acces gratuit la internet wireless, acces la terasă cu panoramă asupra Poienii Mici. Dotarea standard include: pupitre individuale, pupitru orator, birouri de lucru, flipchart, retroproiector, ecran de proiecţie, 5 LCD-uri în serie, DVD.

Restaurantul Monterai vă aşteaptă, într-un decor minunat, să degustaţi mâncărurile gătite de maestrul bucătar.

Restaurantul Monterai organizează petreceri diverse, fie acestea nunţi, botezuri, banchete sau diverse aniversări, într-unul dintre cele mai frumoase şi dorite decoruri din Braşov. Sala mare, situată la parter, are un stil aparte, îmbinând în mod fericit lemnul cu marmura şi scaunele din piele. O contribuţie importantă la farmecul sălii o are şemineul decorativ din apropierea ringului de dans. Picturile, draperiile decorative din  brocart, ceasul cu pendulă şi  sfeşnicele întregesc o imagine idilică. Sala mare are o capacitate de până la 300 de persoane, iar sala mică, de la primul etaj, de până la 60 de persoane.

Alte servicii: office – fax, copiator, redactare şi printare documente, room-service, seif la recepţie, foc de tabără, iar prin colaboratorii noştri, vă oferim şi posibilitatea organizării unor activităţi outdoor de team building: tir sportiv arc – puşcă, ATV, snowmobile, alpinism – tiroliană, rapel etc..

Structura Complexului se adaptează perfect la nevoile producătorilor auto şi moto, dealerilor şi partenerilor acestora, asigurând în curtea interioară spaţiul necesar şi suficient pentru expunerea autoturismelor, echipamentelor  şi motoarelor, inclusiv în restaurantul Complexului.

Pentru cazare, locatia pune  la dispoziţie 12 vile, ce se remarcă prin amenajări şi decoraţiuni deosebite, gradul  ridicat de confort şi siguranţă, atmosferă şi condiţii speciale; fiecare vilă dispune de spaţiu verde, terasă la parter şi balcoane la etaje, oferind accesul la o minunată privelişte asupra Poienii Mici; toate camerele sunt dotate cu cabină de duş/jacuzzi, TV/LCD, frigider – minibar, fotolii/canapele din piele, uscător de păr; parcarea este asigurată în curtea interioară a Complexului şi este păzită.

Structura Complexului Monterai  3* Poiana Brasov

Vila 1 şi vila 2 au aceeaşi structură: 3 apartamente (câte unul pe fiecare nivel) cu bucătărie, dormitor cu pat dublu, baie cu cabină de duş, living cu canapea extensibilă şi fotolii, loc de luat masa. În vila 2, apartamentul de la etajul 1 are Jacuzzi.

Vila 3 are 6 camere: 3 camere  cu pat dublu (2 camere cu cabină de duş şi o cameră cu Jacuzzi) şi 3 camere twin cu cabină de duş.

Vila 4 are 3 apartamente, dintre care 2 apartamente cu dormitor cu  pat dublu, living cu canapea extensibilă şi fotolii, loc de luat masa +  1 apartament cu două  dormitoare, fiecare cu pat dublu 

Vila 5 are 3 apartamente, astfel: la parter, apartament cu dormitor cu pat dublu, living cu şemineu decorativ, canapea extensibilă şi fotolii, baie cu jacuzzi; la etajul I, apartament cu dormitor cu pat dublu, living cu birou de lucru, canapea extensibilă şi fotolii, baie cu jacuzzi; la etajul II, apartament cu dormitor cu pat dublu, living cu zonă de lucru, canapea extensibilă şi fotolii, baie cu Jacuzzi.

Vila 6 (living + 4 camere)  este o vilă de protocol, cu intrare direct în livingul generos dotat cu birou de lucru, zonă de recreere, baie cu cabină de duş. La primul etaj, se află dormitorul king size, cu zonă de lucru, baie cu Jacuzzi şi cabină de duş. La etajul II, sunt două camere: un twin şi un junior suite cu baie cu Jacuzzi. Etajul este deservit de o baie cu cabină de duş.

Vila 7 (living + 4 camere) se pretează a fi închiriată în întregime pentru petreceri private sau evenimente corporate restrânse. Accesul se face direct în livingul cu zonă de lucru, zonă de recreere, baie cu cabină de duş. La etajul I, respectiv la etajul II sunt câte 2 camere: un twin cu cabină de duş şi un junior suite cu baie cu Jacuzzi şi canapea cu fotolii.

Vila 8 şi vila 9 au aceeaşi structură: la parter o garsonieră  cu pat dublu, zonă de recreere cu canapea cu fotolii, zonă de luat masa, baie cu cabină de duş. La etajul I, respectiv II sunt câte 2 camere: un twin cu cabină de duş şi un junior suite cu baie cu Jacuzzi şi canapea cu fotolii.

Vila 10 are 9 camere, câte 3 pe fiecare nivel, astfel: o cameră twin cu baie cu Jacuzzi, şi două camere twin cu cabină de duş.

Vila 11 are 9 camere, câte 3 pe fiecare nivel, astfel: o cameră twin cu cadă şi două camere twin cu cabină de duş.

Vila 12 are la etajul I 2 camere twin cu cabină de duş, iar la etajul II este un apartament cu dormitor cu pat dublu, living cu fotolii şi canapea, baie cu Jacuzzi.

Oferta 2017

Complex Monterai 3* Poiana Brasov

Cameră dublă: 195 lei/ noapte cu mic dejun inlcus

Junior suite:  245 lei/ noapte  cu mic dejun inclus

Apartament: 316   lei/ noapte cu mic dejun inclus

Descriere Poiana Brasov

Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schi, cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri si restaurante. Cazarea este asigurata in buna parte in hoteluri de lux, pensiuni, in vile sau cabane. 

Aerul pur existent aici, puternic ozonat, lipsit de praf si particule care provoaca alergii, presiunea atmosferica relativ scazuta, si ionizarea intensa, sunt factorii naturali care recomanda statiunea pentru tratamentul nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine, pentru boli ale aparatului respirator.

Istoria pe scurt: Infintata in 1895, Poiana Brasov deservea ca loc turistic pentru Brasov. Prima cabana a fost construita in 1904. In 1906 Poiana Brasov a fost recunoscuta ca statiune de iarna si trei ani mai tarziu se desfasurau primele competitii de iarna. In 1951 au tinut loc jocurile internationale de iarna a studentilor. In zilele noastre Poiana Brasov seamana mai mult cu un mic orasel avind hoteluri luxurioase si restaurante bune.

Geografie: Statiunea se afla la poalele Postavarului la o altitudine de 1030 m, iar cel mai inalt varf de munte la altitudinea de 1799 m, ceea ce inseamna o diferenta de altitudine de aproape 800 m.

Poiana Brasov detine cea mai densa si mai moderna dotare turistica montana din tara noastra. Aici întalnim hoteluri de doua, trei si patru stele, dotate cu piscina, sali de spectacole si conferinte, un centru de echitatie, baze sportive sau stâna turistica. Dispune de 9 partii de ski si este dotata cu doua linii de telecabina si una de telegondola care asigura accesul turistilor spre culmile Postavarului, la care se adauga, sezonier, mai multe linii de teleski.

Poiana Brasov este însa locul ideal si pentru petrecerea lunilor de vara. Clima de munte (cu aer bogat în ozon); lacul artificial (ce ofera numeroase posibilitati de agrement); potecile marcate (ce conduc pe amatorii de drumetii la diverse cabane, oferind peisaje uimitoare); unitatile de cazare confortabile etc justifica pe deplin renumele international acestei statiuni.

Statiunea este recomandata pentru odihna activa (sport si agrement), având efecte terapeutice asupra sistemului nervos central cu influente pozitive asupra tuturor functiilor vitale.

Agrementul cuprinde într-o paleta elastica toate activitatile ce au drept scop sa scoata turistul de sub influenta oboselii si a stresului, oferindu-i cele mai variate mijloace de sport, distractie, divertisment si amuzament, în vederea dezvoltarii sale fizice si spirituale, refacându-i forta necesara pentru continuarea activitatilor zilnice.

Oferta specifica sezonului rece

* practicarea schiului alpin si de fond pe pârtiile cu diferite grade de dificultate, fiind asigurat transportul cu mijloace de transport pe cablu;
* practicarea saniusului pe pârtiile special amenajate;
* practicarea patinajului pe patinoarul artificial;
* plimbari cu sanii trase de cai;
* învatarea schiului cu instructori de specialitate în cadrul scolii de schi specializata mai ales în schi alpin cât si schi fond atât pentru începatori cât si pentru avansati; centre pentru închirierea materialelor sportive.

Oferta specifica sezonului cald

* drumetii montane în Masivul Postavarul;
* alergarea si mersul pe jos sunt favorizate de terenul cu pante reduse si de numeroasele alei strajuite de paduri de conifere;
* tenis de câmp pe terenurile amenajate în apropierea hotelurilor;
* minigolf si handbal pe terenul din zona lacului;
* schi pe iarba;
* plimbari cu barci si hidrobiciclete pe lacul Poiana;
* cursuri de calarie si practicarea echitatiei în împrejurimi;
* pescuit agrementiv;
* windsurfing, yolle si ambarcatiuni pe lacul Moacsa (40 Km);
* miniparc de distractii pentru copii.

Apreschi – activitati de agrement pe tot parcursul anului:

* înot, sauna, masaj la piscinele din statiune; gimnastica de întretinere; popicarie; mese de biliard;
* videoteci; cinematograf; jocuri electronice;
* program de folclor; arta culinara traditionala româneasca; program de actiuni si obiceiuri populare românesti organizate la diferite date calendaristice;
* pentru copii exista gradinite al caror personal vorbeste si limbi straine;
* excursii – turul municipiului Brasov cu vizitarea principalelor obiective;
* excursii la: Castelul Bran, Complexul Sâmbata, Cheile Bicazului, Bucuresti, Nordul Moldovei, Delta Dunarii, litoral.

 

Locatie