Conacul Archia

Cazare Hunedoara – Conacul Archia

Conacul Archia este situat într-o zonă rurală liniştită la 5 km de Deva şi oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Asigură numeroase activităţi de agrement şi are o piscină în aer liber şi o saună.

Fiecare cameră de la Conacul Archia este amenajată individual şi este prevăzută cu minibar, TV prin satelit, birou, halat de baie şi papuci.

Centrul oraşului Deva şi Dealul Cetăţii se află la 10 minute de mers cu maşina. Atracţiile din Hunedoara, inclusiv Castelul Huniazilor, pădurea de stejari de la Chizid şi Grădina Zoologică din Hunedoara, se află la 25 de minute de mers cu maşina de Conacul Archia.

Numeroasele activităţi de agrement includ călărie, drumeţii şi ciclism. Conacul Archia oferă şi diverse tratamente de masaj.

Oaspeţii pot savura o gamă largă de preparate tradiţionale româneşti şi internaţionale cu ingrediente locale, în restaurant.

Tarife 2017

Conacul Archia Hunedoara

Denumire

 

Tipul camerei Tarif/ camera/noapte
Camere standard, etaj II

(cu cada dus)

 

Single room

Double room

200

230

Camere standard, etaj I

(cu cada)

 

Single room

Double room

230

260

Camera superioara

(cu cada)

Single room

Double room

285

315

Tarifele sunt exprimate in Ron si contin micul dejun in stil bufet suedez, precum si taxele locale

Mentiuni:

  • Tarif extra – bed (copii): 70 Ron cu mic dejun inclus. Maxim 1 pat/camera.
  • Camera Transilvan este dotata cu paturi  suprapuse  pentru 2 copii cu varsta de    pana la 10 ani. Taxa extra – 30 lei/mic dejun/copil.
  • Pentru copii de pana la 5 ani micul dejun este gratuit.
  • Restaurant Conacului Archia functioneaza in sistem “A la Carte” cu specific de bucatarie romaneasca, ungureasca si internationala.
  • Inclus: au acces gratuit la piscina exterioara si la Business Center – wireless, printer, scaner, curierat.