Conacul Archia

Cazare Hunedoara – Conacul Archia

Conacul Archia este situat într-o zonă rurală liniştită la 5 km de Deva şi oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Asigură numeroase activităţi de agrement şi are o piscină în aer liber şi o saună.

Fiecare cameră de la Conacul Archia este amenajată individual şi este prevăzută cu minibar, TV prin satelit, birou, halat de baie şi papuci.

Centrul oraşului Deva şi Dealul Cetăţii se află la 10 minute de mers cu maşina. Atracţiile din Hunedoara, inclusiv Castelul Huniazilor, pădurea de stejari de la Chizid şi Grădina Zoologică din Hunedoara, se află la 25 de minute de mers cu maşina de Conacul Archia.

Numeroasele activităţi de agrement includ călărie, drumeţii şi ciclism. Conacul Archia oferă şi diverse tratamente de masaj.

Oaspeţii pot savura o gamă largă de preparate tradiţionale româneşti şi internaţionale cu ingrediente locale, în restaurant.

Tarife 2018

Conacul Archia Hunedoara

Denumire

 

Tipul camerei Tarif/ camera/noapte
Camere standard, etaj II

(cu cada dus)

 

Single room

Double room

230 lei

265 lei

Camere standard, etaj I

(cu cada)

 

Single room

Double room

265 lei

300 lei

Camera superioara

(cu cada)

Single room

Double room

345 lei

380 lei

Tarifele sunt exprimate in Ron si contin micul dejun in stil bufet suedez, precum si taxele locale

Mentiuni:

  • Tarif extra – bed (copii): 70 Ron cu mic dejun inclus. Maxim 1 pat/camera.
  • Pentru copii de pana la 4 ani cazarea și micul dejun sunt gratuite.
  • Restaurant Conacului Archia functioneaza in sistem “A la Carte” cu specific de bucatarie romaneasca, ungureasca si internationala.
  • Clienții Conacului Archia au acces gratuit la piscina exterioara în sezon si la Business Center – wireless, printer, scaner.