Super Oferte Munte Romania: Hotel Alexandros 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Silva 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Ruia 3* Poiana Brasov - de la 104 lei/camera/noapte - REZERVA ACUM!
Agenția de Turism AdminPedia
Vacanțele tale pe drumurile noastre
Cursuri Adminpedia
Regulament Concurs

Concurs “Câştigă un weekend la munte”

Agenţia de turism AdminPedia vă premiază!

Rezervă prin AdminPedia un sejur de minim 5 nopţi pe litoralul românesc până la 1 iunie şi intri automat în tragerea la sorţi pentru un week-end în Poiana Braşov la Hotel Miraj 4*.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii.

Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului atât pe site-ul: www.pe-drumuri.ro cât şi la sediul agenţiei AdminPedia. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Concursul «Câştiga un weekend la munte» este organizat de SC Adminpedia SRL, punct de lucru: strada Berzei, nr 18, bl. C8, sc. B, ap.1, Braşov, România, CIF 302489637, înregistrat la Registrul Comerţului Braşov cu nr J08/806/2012, e-mail: turism@adminpedia.ro.

1. Durata şi locul de desfăşurare:
Concursul va avea loc începând cu data de 21.04.2016, fiind publicat pe site-ul AdminPedia (www.pe-drumuri.ro) şi se va desfăşura până la data de 01.06.2016.
– Online, prin intermediul site-ului www.pe-drumuri.ro sau prin e-mail la adresa: turism@adminpedia.ro;
– La sediul agenţiei AdminPedia: strada Berzei, nr 18, bl. C8, sc. B, ap.1, Braşov,
– Telefonic: 0268 587 230/0720 065 918.

2. Participanţii şi condiţiile de participare
Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice, cu domiciliul/reşedinţa în România, cu vârsta de peste 18 ani, ce acceptă condiţiile prezentului Regulament, cu excepţia angajaţilor organizatorului, membrii familiilor acestora: rudele de gradul întâi sau de gradul doi.

Obiectivul concursului este promovarea ofertelor turistice ale agenţiei AdminPedia.

Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
a) să achiziţioneze prin AdminPedia un sejur pe litoralul romanesc de minim 5 nopţi până la data de 01.06.2016, pentru sezonul estival 2016;
b) să efectueze plata integrală a pachetului achizitionat până la încheierea concursului
c) să ia la cunoştinţă şi să accepte Regulamentul Concursului.

3. Premiul şi modalitatea de acordare
Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi folosind site-ul http://random.org.

Numele câştigătorului concursului va fi anunţat pe pagina de Facebook Adminpedia (https://www.facebook.com/AdminPedia?ref=aymt_homepage_panel) şi pe site-ul www.pe-drumuri.ro in data de 02.06.2016.

Premiul constă într-un weekend la munte în perioada 24 – 26.06.2016, 2 nopţi de cazare cu demipensiune, pentru 2 persoane, la Hotel Miraj 4* din Poiana Brasov.

După validare, câştigătorul va comunica datele personale reprezentantului AdminPedia. Premiul nu este transmisibil, iar perioada nu poate fi schimbată. Va fi extras şi un câstigător de rezervă pentru cazul în care primul câstigător nu poate fi contactat într-un termen de 24 de ore.

Câştigătorul va putea intra in posesia voucherului fie prin ridicare personala de la sediul agenţiei AdminPedia, fie ii va fi trimis online pe adresa de mail specificată.

4. Confidenţialitatea datelor
Adminpedia va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs.

5. Regulamentul concursului
Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.pe-drumuri.ro şi la sediul

Regulament întocmit în data de 22.04.2016

Vă dorim mult success !
AdminPedia