Super Oferte Munte Romania: Hotel Alexandros 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Silva 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Ruia 3* Poiana Brasov - de la 104 lei/camera/noapte - REZERVA ACUM!
Agenția de Turism AdminPedia
Vacanțele tale pe drumurile noastre
Facebook Youtube Pinterest
Cursuri Adminpedia
Concurs

Concurs

Concurs “Câştigă un sejur la mare”
Agenţia Touroperatoare AdminPedia vă premiază!

Rezervă prin AdminPedia un sejur de minim 5 nopţi în perioada 06.04.2017 – 15.06.2017 şi intri automat în tragerea la sorţi pentru un sejur de 5 nopți în stațiunea Mamaia, la Hotel Florida 3*.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii.

Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului atât pe site-ul: www.pe-drumuri.ro cât şi la sediul agenţiei AdminPedia. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

1. Organizator
Concursul «Câştiga un sejur la mare» este organizat de SC Adminpedia SRL, punct de lucru: strada Berzei, nr 18, bl. C8, sc. B, ap.1, Braşov, România, CIF 30248637, înregistrat la Registrul Comerţului Braşov cu nr J08/806/2012, e-mail: turism@adminpedia.ro.

2. Durata şi locul de desfăşurare:
Concursul va avea loc începând cu data de 06.04.2017, fiind publicat pe site-ul AdminPedia (www.pe-drumuri.ro) şi se va desfăşura până la data de 15.06.2017.

Rezervările se pot face:
– Online, prin intermediul site-ului www.pe-drumuri.ro sau prin e-mail la adresa: turism@adminpedia.ro;
– La sediul agenţiei AdminPedia: strada Berzei, nr 18, bl. C8, sc. B, ap.1, Braşov, România;
– Telefonic: 0268 587 230/ 0720 065 918.

3. Participanţii şi condiţiile de participare
Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice, cu domiciliul/reşedinţa în România, cu vârsta de peste 18 ani, ce acceptă condiţiile prezentului Regulament, cu excepţia angajaţilor organizatorului, membrii familiilor acestora: rudele de gradul întâi sau de gradul doi.

Obiectivul concursului este promovarea ofertelor turistice ale agenţiei AdminPedia.

Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
a) să achiziţioneze prin AdminPedia un sejur de minim 5 nopţi până la data de 15.06.2017, pentru sezonul estival 2017;
b) să efectueze plata integrală a pachetului achizitionat până la încheierea concursului (15.06.2017);
c) să ia la cunoştinţă şi să accepte Regulamentul Concursului.

4. Premiul şi modalitatea de acordare
Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi folosind site-ul http://random.org. Numele câştigătorului concursului va fi anunţat pe pagina de Facebook Adminpedia (https://www.facebook.com/AdminPedia?ref=aymt_homepage_panel) şi pe site-ul www.pe-drumuri.ro in data de 16.06.2017.

Premiul constă într-un sejur la mare în perioada 26.06 – 02.07.2017, 5 nopţi de cazare cu mic dejun, pentru 2 persoane, la Hotel Florida 3* din stațiunea Mamaia.

După validare, câştigătorul va comunica datele personale reprezentantului AdminPedia. Premiul nu este transmisibil, iar perioada nu poate fi schimbată. Va fi extras şi un câstigător de rezervă pentru cazul în care primul câstigător nu poate fi contactat într-un termen de 24 de ore.

Câştigătorul va putea intra în posesia voucherului fie prin ridicare personală de la sediul agenţiei AdminPedia, fie îi va fi trimis online pe adresa de mail specificată.

5. Confidenţialitatea datelor
Adminpedia va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs.

6. Regulamentul concursului
Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.pe-drumuri.ro şi la sediul agenţiei.

Regulament întocmit în data de 05.04.2017.

Vă dorim mult success!
AdminPedia