Cooee Alpin Kitzbüheler Alpen 3* - Austria

Cooee Alpin Kitzbüheler Alpen 3* – Austria  – Oferte iarna 2017

Fiecare dintre hotelurile alpine COOEE din Austria are un farmec deosebit! Toate împreună, atmosfera plăcută, apropierea de natură, infrastructura optimă, servicii perfecte și locația de primă clasă pentru pasionații de sport în timpul iernii și vară.

În St. Johann in Tirol, puteți aștepta la momente de neuitat și de vacanță active. Prin locație imbatabilă chiar lângă telescaunul, vă permite Cooee Alpine hotel Alpii Kitzbühel introducerea perfectă într-o stațiune de schi și sport într-o clasă. O vacanță de vară în Alpii Kitzbühel este un tratament nu numai pentru amatorii de ciclism montan fanatice și alpiniști ambițioși – inclusiv familiile și intime iubitorii de natură vor găsi tot ce-ti doreste inima. Poteci tematice, trasee educaționale sau excursii ghidate oferă distracție montană diversificată pentru toți. În timpul iernii, Alpii Kitzbüheler oferă cele mai bune condiții pentru vacanța dvs. de schi în Tirol. Nu numai ca este următoarea ușă stațiune de schi St. Johann in Tirol, cu mai mult de 40 de kilometri de pârtii, dar, de asemenea, zonele de schi din jur Wilder Kaiser și Kitzbühel oferă pârtii variate Gaudi. Dar chiar și pe pârtii, vacanța de iarnă din Tirol este o experiență. Fie la o plimbare de iarna pe îndelete, o plimbare de săniuș distractiv sau un tur de plăcere la peste 700 km de trasee de schi fond – vacanță de iarnă în St. Johann nu este plictisitor în condiții de siguranță.

 

Oferte iarna 2017 - 2018

 Cooee Alpin Kitzbüheler Alpen 3* – Austria- Oferte iarna 2017 

Tarif: de la 252 euro/ persoana

Perioada:  11.12- 18.12.2017

Cazare 7 nopti, camera dubla, mic dejun inclus.

 
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați: 0720065918  sau turism@adminpedia.ro