Super Oferte Munte Romania: Hotel Alexandros 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Silva 3* Busteni - de la 84 Lei/pers/noapte, Hotel Ruia 3* Poiana Brasov - de la 104 lei/camera/noapte - REZERVA ACUM!
Agenția de Turism AdminPedia
Vacanțele tale pe drumurile noastre
Cursuri Adminpedia
Despre noi

 

Agenția de turism Adminpedia® din Brașov a fost infiintata la inceputul anului 2014, ca si o noua divizie de activitate pentru dezvoltarea si consolidarea companiei.

De la infiintare si pana in prezent agentia a avut parte de o dezvoltare continua; suntem dinamici si inovatori, profesionalismul si interesul pentru multumirea clientilor nostrii este o trasatura caracteristica.

Pentru ca timpul dumneavoastra este important si pentru noi, va propunem prin intermediul site-ului nostru o platforma de rezervare online sigura, pentru bilete de avion, cazari in diferite orase ale lumii, sejururi, circuite, si altele.

Va oferim ca si facilitate plata online a rezervarilor dumneavoastra sau prin transfer bancar din comoditatea caminului dumneavoastra.
La noi doar din cateva click-uri va puteti rezerva produsul turistic dorit.

Misiunea noastra este sa devenim partenerii dumneavoastra in planificarea si organizarea concediilor mult visate.
Viziunea noastra este aceea de a dezvolta piata turistica oferind servicii inovatoare prin noile tehnologii (rezervari, plati si consultanta online)
Valorile noastre sunt: Sinceritate, Corectitudine, Fair Play si Repect fata de clientii si partenerii nostrii. Suntem o echipa de profesionisti pusi in slujba dumneavoastra.

In speranta unor colaborari reusite
Cu drag,
Adminpedia Turism