Elena Studios

Pentru sezonul estival 2017, vă propunem sejururi de minim 3 nopți în frumoasa stațiune Thassos, la Elena Studios, tarife începând de la 18 Euro/ persoană/ noapte, transport individual.

Elena Studios sunt situate la 1 minut pe jos față de plajă. Elena Studios este o proprietate administrată de o familie și se află în satul de pe malul mării Limenária, de pe insula Thassos. La numai câțiva pași se găsesc restaurante și baruri. Plaja cu nisip Trypiti este situată la mai puțin de 1 km. Proprietatea oferă unități de cazare în sistem self-catering cu balcon privat cu vedere la Marea Egee.

Elena Studios sunt mobilate simplu și au aer condiționat și chicinetă cu frigider și ustensile de bucătărie. Toate unitățile de cazare oferă TV prin satelit, plite de gătit și baie proprie cu duș.

Elena Studios se află la mai puțin de 37 km de orașul și portul Limenas și la 22 km de plaja cu nisip Alyki. Localitatea Ormos Prinou este situată la 22 km. Oaspeţii pot parca gratuit pe străzile din apropiere.

Oferte

Tarifele  din tabel sunt exprimate în Euro/persoană/noapte – fără masă inclusă

STUDIO 01.05 – 04.06

15.09 – 30.09

15.06 – 30.06 01.07 – 16.07 17.07 – 31.07

01.09 – 14.09

01.08 – 31.08
Loc in camera dubla 18 21 24 27 30
Camera single 23 27 35 41 41
Pat suplimentar 7 7 7 7 7

Sejur minim este de 3 nopți.

Servicii incluse:

 • cazare fără masă inclusă

 

Servicii neincluse:

 • Transport
 • Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale
 • Alte taxe și cheltuieli personale

 

 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Curiozități

 • Thassos este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei.
  Plajele excelente cu apa clară, micuțele golfuri izolate, satele pitorești, și viața de noapte vibrantă, fac din Thassos o stațiune foarte populară în rândul turiștilor. În Thassos, un drum care înconjoară insula, permite accesul foarte facil către cele mai ascunse porțiuni de coastă / plajă.

 

 • Dintre plajele cele mai importante din Thassos se numără: Aliki, Ag. Ioannis (Bambouras), Paradisos (Paradise Beach), Potos, Pefkari, Rosogremos, plajele din Regiunea Maries, plajele din Kallirachi și Sotiras, Prinos, Rachoni, Limenas, Makriammos, Psili Amos, Astris, Kalami, Arsanas, Thimonia, Kinira, Limenaria, Trypiti, Metallia, Chrysi Ammo (Golden Beach).

 

 • Iubitorii de istorie pot vizita în Thassos: mănăstirea Agiou Panteleimonos, mănăstirea din Panagouda, mănăstirea Arhanghelul Mihail, muzeul arheologic, muzeul militar, templul Atenei, templul lui Pan, vechiul port din Limeanas, teatrul antic, muzeul Vagis, parcurile naționale din Thassos, Acropole, situl arheologic Evreokastro.

 

 • Posibilitățile de divertisment de care dispuneți în Thassos pornesc de la tavernele și restaurantele cu meniuri specifice, continuând cu o serie de cluburi de noapte și barurile mici de pe faleză, cu muzică și dansuri tradiționale, cu nenumăratele magazine și se încheie cu posibilitatea practicării sportului (schi nautic, surfing, scufundări, tenis, echitație).

 

Locatie