Grand Hotel Balvanyos

Grand Hotel Balvanyos 3* Balvanyos  – Sejur de relaxare  2017

Grand Hotel Balvanyos se află într-o zonă liniștită, înconjurată de păduri, între Băile Tușnad și Târgu Secuiesc, la mai puțin de 10 km de lacul Sfânta Ana. Accesul la spa este gratuit.

Toate camerele elegante sunt mobilate în stil modern şi au vedere panoramică la Masivul Ciomatu. Unităţile spaţioase de la Grand Hotel Balvanyos sunt dotate cu minibar, aer condiţionat, TV cu ecran plat şi internet prin cablu gratuit. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Amplasat printre izvoarele naturale și brazii seculari, centrul spa Grand Santerra se întinde pe mai mult de 2000 de metri pătrați și are 7 piscine, 3 saune, o baie de aburi și o cameră de sare. Sala de fitness modernă este punctul de pornire și de sfârșit al unei piste de alergare de 1,7 km. Serviciile de masaj şi terapiile sunt disponibile la un cost suplimentar, iar oaspeţii se pot bucura de gustări sănătoase la Spa Café.

Restaurantul hotelului Grand Balvanyos oferă specialităţi tipic româneşti şi regionale. Oaspeţii pot comanda meniuri pentru diete speciale şi prânzuri la pachet. Cafeneaua elegantă serveşte cafea aromată, ceai şi o gamă largă de băuturi.

Proprietatea oferă un serviciu de închiriere de biciclete, iar regiunea este populară printre iubitorii de drumeţii. Peştera Puturoasă se află la 15 minute de mers pe jos. Gara din Băile Tuşnad este la 16 km.

Oferte 2017

Grand Hotel Balvanyos 3* Balvanyos  – Sejur de relaxare  2017

Tarifele sunt valabile în perioada 02.01.2017 – 20.12.2017.

Tipul Camerei Tarif 
Camera single Standard 73
Twin sau Queen Standard 88
Single Superior 83
Twin sau Queen Superior 98
Junior Suite 118
Apartament cu 2 dormitoare 195

Tarifele sunt exprimate în EURO și includ TVA și vor fi achitate la cursul euro/lei BNR  + 2% comision risc valutar, din ziua rezervării;

Tarifele reprezintă contravaloarea cazării cu mic dejun, precum și:

 • Acces GRATUIT în Grand Santerra Spa la piscine, saune, baie cu aburi, camera salină și sala de fitness;
 • Internet GRATUIT – disponibil wireless în spațiile comune și în camere;
 • Parcare GRATUITĂ;

Facilitati copii:

 • Copiii până în 6 ani împliniți (în cameră cu părinții, fără pat suplimentar) beneficiază de gratuitate la cazare și mic dejun;
 • Copiii având între 7 – 14 ani împliniți au gratuitate la cazare (în cameră cu părinții, fără pat suplimentar) iar micul dejun este de 9 euro / copil / zi;
 • Tariful pentru serviciul „pat suplimentar” este de 25 euro / noapte cu mic dejun inclus;
 • Pentru copiii de peste 14 ani care ocupă loc în cameră se achită tarif integral;

Detalii:

 • Check-in-ul se efectuează după ora 16:00 iar check-out-ul cel târziu până la ora 12:00.
 • Pentru late check-out se percepe 10% / oră din tariful pe o zi afișat la recepție aferent camerei respective, în  limita a 4 ore, cu anunțarea în prealabil a recepției, în condiții de disponibilitate.
 • Din considerente igienico-sanitare, accesul animalelor de companie este strict interzis.
 • Nu se acceptă introducerea și consumul în spațiile comune de băuturi alcoolice și nealcoolice, altele decât cele comercializate în cadrul locației.