Hotel Ambient

Complexul hotelier „AMBIENT„, amplasat ideal în centrul Braşovului,  la graniţa dintre zona veche şi zona de afaceri a oraşului, având un acces auto facil indiferent de direcţia din care se soseşte, cu o arhitectură deosebită care permite vizionarea întregului oraş din lifturile sale din sticlă, pune în slujba dumneavoastră cei 15 ani de experienţă, fiind printre primele hoteluri cu capital integral privat din Braşov. Dedicat unei continue inovări şi celor mai înalte standarde de ospitalitate, Hotel Ambient se adresează călătorului modern şi sofisticat.

Tarife Corp cladire 3*

Tip camera Tarif 2017
Camera Dubla Confort Matrim. 63 Euro
Camera Dubla Confort Twin 63 Euro
Camera dubla Deluxe 88 Euro

Tarifele sunt exprimate in EURO si includ toate taxele, micul dejun in sistem bufet, acces internet wireless si parcare, respectiv garaj.
2 camere duble au in dotare si o canapea extensibila, permitand cazarea pana la 3 persoane.
Corpul de 3 stele este o cladire de 3 nivele, nu dispune de lift si aer conditionat

Tarife Corp Cladire 4*

Tip camera Tarif 2017
Camera Dubla Deluxe  Matrim. 88 Euro
Camera Dubla Deluxe Twin 113 Euro
Camera dubla Bussiness 145 Euro

Tarifele sunt exprimate in EURO si includ toate taxele, internet wired si wireless, micul dejun in sistem bufet, parcare, garaj si acces la centru Spa (sala fitness, hidromasaj 6 persoane, sauna, masaj).

Pensiunea Ambient

Situata in inima Brasovului, Pensiunea Ambient inseamna stil, confort, rafinament si eleganta pentru orice anotimp!

Excelenta in rafinamentul amenajarilor interioare, dar si al dotarilor, atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate  fac din Pensiune Ambient destinatia ideala pentru o calatorie de afaceri sau un refugiu ospitalier daca va aflati in tranzit si aveti nevoie de o scurta pauza de revigorare.

Tip camera Tarif 2017
Camera Dubla   Matrimoniala 56 Euro
Camera Dubla Twin 56 Euro
Apartament 70 Euro

Tarifele sunt exprimate in EURO si includ toate taxele, internet de mare viteza in camere wired si wireless, micul dejun in sistem bufet si parcare.

Residence Ambient

Residence Ambient este o structura de cazare in stilul apartamentelor in regim hotelier, cu o singura bucatarie comuna si salon de mic dejun, situata la etajul 2 (mansarda) a unei cladiri de epoca in centrul Brasovului (la 300 m distanta fata de Hotel Ambient si 100 m distanta fata de Pensiune Ambient)

Tip camera Tarif 2017
Camera Dubla   Matrimoniala 35 Euro
Camera Dubla Twin 35 Euro
Apartament 47 Euro

Tarifele sunt exprimate in EURO si includ toate taxele, internet de mare viteza wireless, bucatarie complet echipata si salon de servire a micului dejun. Parcarea se asigura in fata Residence Ambient in limita locurilor disponibile, contra cost.
Micul dejun este oferit optional, la cerere, contra cost.

Locatie