Hotel Andy

Hotel Andy 4* Predeal – Sejur de relaxare la munte

Andy Hotel oferă o ambianţă liniştită în staţiunea de schi Predeal, la 1 km de pârtia de schi Clăbucet. În timpul iernii, se oferă transfer gratuit la pârtiile de schi din stațiune, la cerere.

Camerele de la Andy Hotel oferă vedere la munții din jur și sunt dotate cu WiFi gratuit. Includ minibar, TV şi baie privată cu o cadă şi facilităţi. Unele camere duble au balcon.

Acest hotel pune la dispoziție cadă cu hidromasaj și saună, iar masaje sunt disponibile la cerere. La hotel puteți juca tenis de masă și biliard și există, de asemenea, un loc de joacă pentru copii.

Acest hotel are un restaurant care serveşte un mic dejun tip bufet şi preparate din bucătăria naţională şi internaţională. De asemenea, există o terasă cu vedere la munții din jur.

Hotelul se află la 200 de metri de cea mai apropiată staţie de autobuz, care leagă oraşul Predeal de oraşele Braşov şi Sinaia. Gara Predeal se găseşte la 5 minute cu maşina. Castelul Bran este la 30 de minute cu mașina de hotel.

Oferta Standard 2017

Hotel Andy 4* Predeal – Sejur de relaxare la munte

Hotel Andy ****
Preturi in Euro / zi / persoana
Perioada 05 Ian – 20 Dec
Camera single 41
Loc in camera dubla 26
Loc in camera tripla 22
Loc in apartament 35
Pat suplimentar cu mic dejun 18

Servicii incluse:

  • cazare cu mic dejun
  • acces gratuit la sala de fitness, biliard, tenis de masa
  • parcare proprie.

Servicii optionale: pranz sau cina 12 Euro/zi/persoana.

Facilitati copii cu 2 adulti:

  •  0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in acelasi pat cu parintii si achita pentru micul dejun 6 Euro/zi. Optional daca doresc pat suplimentar cu mic dejun vor achita 18 Euro/zi.
  •  7-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in acelasi pat cu parintii si achita pentru micul dejun 6 Euro/zi. Optional daca doresc pat suplimentar cu mic dejun vor achita 18 Euro/zi
  •  Peste 12 ani achita pat suplimentar si mic dejun conform tabel

Locatie