Hotel Apollon

Hotel Apollon 3* Paleokastritsa, Corfu

Hotel Apollon este  situat la 1 minut pe jos față de plajă. Ocupând o poziţie minunată în Paleokastritsa, hotelul de 3 stele Apollon oferă camere simple şi confortabile cu vedere la plajă.

Apollon este format din 42 camere, toate cu aer condiţionat şi baie proprie. Fiecare cameră are, de asemenea, un balcon privat, care oferă vedere la mare minunată.

Restaurantul este deschis pe parcursul zilei şi oferă un meniu extins; multe specialităţi greceşti sunt servite alături de bucate internationale. Există, de asemenea, o brutărie în incintă care oferă produse de patiserie proaspete, sandvişuri şi gustări. În timpul verii hotelul oferă divertisment care include seri greceşti cu dans tradiţional.

Hotelul este chiar peste drum de plaja principală a staţiunii şi la 40 de metri de malul mării. Există numeroase magazine şi taverne la câţiva paşi de hotel. Autobuzul pentru oraşul Corfu şi o staţie de taximetre locale sunt situate la 50 de metri de hotel.

Tarife 2017

Hotel Apollon 3* Paleokastritsa, Corfu

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte – mic dejun inclus

CAMERA STANDARD 18.04 -30.04
01.05 – 31.05
01.06 – 30.06
01.09 – 30.09
01.07 – 31.08
Loc in dubla 24 35 47
Copil 2-6 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 7-12 ani 12 18 24
Camera single 36 55

 

 

 

 

 

 

 

Datorita dinamicii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Despre Paleokastritsa

Situata pe coasta de vest a Greciei, statiunea Paleokastritsa este cea mai frumoasa zona din insula Corfu. Legenda spune ca aceasta ar fi fost insula mitica a fenicienilor, iar golful din Paleiokastritsa ar fi locul unde celebul erou Ulise a naufragiat si a intalnit-o pe Nausicaa, fiica regelui fenicienilor. Trei grote principale inconjoara un promontoriu impadurit, formand numeroase plaje foarte apreciate de familiile cu copii.