Hotel Avra

Hotel Avra – Paralia Katerini, Grecia

Hotel Avra este situat pe coastă, în centrul staţiunii Paralia Katerinis. Accesul la Wi-Fi este oferit gratuit în întregul hotel, iar camerele au balcon privat cu vedere la Muntele Olimp sau la mare.

Hotelul Avra a fost complet renovat în 2011 şi ​​are camere şi suite prevăzute cu aer condiţionat, mobilier italian şi TV LCD. Toate spaţiile de cazare au baie din marmură cu articole de toaletă de marcă, iar saltelele Cocomat asigură un somn odihnitor.

Hotelul se află la câţiva paşi de cafenele, restaurante, supermarketuri şi baruri. Se bucură de acces facil la Meteora, Muntele Athos şi Katerini. Hotelul are o parcare privată gratuită.

Tarife 2017

Hotel Avra – Paralia Katerini, Grecia

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte – fara masa inclusa

CAMERA DUBLA
STANDARD
28.04 – 14.06 15.06 – 10.07
01.09 – 30.09
11.07 – 31.08 01.10 – 21.12
Loc in camera dubla 20 26 33 16
Camera single 36 50 61 31
CAMERA DUBLA
CU VEDERE LA MARE
28.04 – 14.06 15.06 – 10.07
01.09 – 30.09
11.07 – 31.08 01.10 – 21.12
Loc in camera dubla 24 32 39 19

Descriere Paralia Katerini

Paralia sau Paralia Katerinis (care inseamna „plajă”) este un municipiu în partea de est a prefecturii din Pieria. Plaja este situata pe Riviera Olimpului. Paralia este situat la 4 km de Katerini, la 70 km sud de Salonic şi de Aeroportul Makedonia International.

Paralia este renumita pentru hotelurile sale, taverne, restaurante, baruri şi cluburi de noapte. In fiecare vara mii de turisti din toata lumea vin aici in vacanta. Acest loc este cu adevărat unic şi fermecator pentru orice turist ce vine aici pentru prima dată şi ved frumosul litoral pe de o parte, şi munţii pe de altă parte.

Nisipul de aici este cel mai bun nisip din zona, fara pietricele, iar apele Mării Egee sunt calde şi curate. Nu exista vietuitoare marine periculoase, iar salvamarii sunt mereu de veghe. Paralia a primit distinctia „Blue Flag” , ceea ce înseamnă mare curată, plaje curate si grija pentru mediul înconjurător.

Statiunea Partalia Katerini este o destinaţie perfectă atât pentru turişti bogaţi cat si pentru cei fara pretentii, deoarece aici puteţi găsi o gamă largă de hoteluri şi vile, de la 3 stele in sus, precum si hoteluri de lux.
Viata de noapte este una deosebita. Există tot felul de cluburi interesante pentru adolescenti care organizeaza petreceri pe plaja, cu efecte speciale şi lasere.

Când spui Paralia Katerini, spui cumpărături. Paralia este într-adevăr locul perfect pentru iubitorii de cumpărături. Centrul staţiunii este plin de magazine de suveniruri. Aici poti cumpara haine de blana la jumătate de preţ şi aur foarte ieftin. Nu uitaţi să negocieze cu vânzătorul. Iar cartea poştală este din partea casei.

Dacă va petreceti sejurul in Paralia aveţi de asemenea posibilitatea de a vizita o mare parte din Grecia prin excursii optionale care sunt organizate de către agenţiile de turism locale. Nu rataţi croaziera la Skyathos.