Descriere

Cazare Vatra Dornei – Hotel Bradul

Hotel Bradul are un complex wellness mare cu o piscină şi saună. Hotelul este situat în staţiunea Vatra Dornei şi oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi parcare gratuită.

Toate camerele Hotelului Bradul sunt dotate cu mobilier modern, TV prin cablu, minibar şi baie privată cu cadă şi articole de toaletă.

Restaurantul Hotelului Bradul serveşte preparate culinare româneşti şi internaţionale, într-o ambianţă elegantă.

Oaspeţii pot lua telescaunul până în partea de sus a pârtiei Dealul Negru, care se află la altitudinea de 1300 metri. Există mai multe pârtii de schi pentru schiori începători şi intermediari.

Hotel Bradul din Vatra Dornei a fost renovat in anul 2012 oferind conditii bune de cazare, dotari si finisaje moderne ale camerelor, posibilitati de tratament, excursii, o cazare optima in vederea practicarii sporturilor de iarna. Acest hotel are un complex wellness mare cu o piscină şi saună. Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi parcare gratuită. Toate camerele Hotelului Bradul sunt dotate cu mobilier modern, TV prin cablu, minibar şi baie privată cu cabina dus şi articole de toaletă.
Oaspeţii pot lua telescaunul până în partea de sus a pârtiei Dealul Negru, care se află la altitudinea de 1300 metri. Există mai multe pârtii de schi pentru schiori începători şi intermediari.
Servicii si Facilitati
– Hotelul dispune de lift, seif la receptie, restaurant, sala de conferinte, bar de zi, terasa, acces direct spre baza de tratament si agrement (piscina, sauna, sala de fitness, solar, masaj).
Clubul Qube Party
– este situat la parterul hotelului Bradul. In acest club se imbina perfect prezentul si trecutul, iar muzica de genul „Oldies but Goldies” creeaza o atmosfera placuta. Este un loc unde atat cei tineri cat si cei mai in varsta au posibilitatea sa petreaca clipe de neuitat.
Restaurant
– situat la mezanin, dispune de 380-400 de locuri, orchestra proprie si o bucatarie ce pregateste mancaruri „ca la mama acasa”. Dotarile din restaurant creeaza conditii moderne, care satisfac cei mai exigenti clienti, acestia revenind cu placere in complexul nostru. Restaurantul Hotelului Bradul serveşte preparate culinare româneşti şi internaţionale, într-o ambianţă elegantă.
Sala de conferinte
– are o capacitate de 120 de locuri si este dotata cu flipchart, video-proiector, ecran de proiectie. Hotelul Bradul este o locatie ideala pentru organizarea intalnirilor de afaceri, conferinte, simpozioane, mese festive.
Facilitati generale in unitatea de cazare
– Restaurant – Lift – Bar – Seif – Sala de conferinte – Fitness – Solar – Piscina interioara – Masaj – Sauna uscata – Centru tratamente balneologice – Disco/club
Detalii camere
Hotel Bradul Vatra Dornei pune la dispozitia turistilor 156 camere cu o capacitate totala de 312 locuri repartizate astfel:
– 150 camere duble
–    6 apartamente (dormitor si living)
Camerele situate la etajul 1 si 6 sunt fara balcon.
Toate camerele sunt renovate, au mobilier nou, mocheta noua, televizor, cablu, telefon, minibar, baie proprie renovata cu cabina dus, acces pe baza de card electronic.

Tarife 2017

Hotel Bradul *** 2017
Preturi in Lei / zi /  persoana
Perioada 05 Ian – 28 Feb

01 Iun – 31 Aug

20 Dec – 23 Dec

01 Mar – 31 Mai

01 Sep – 19 Dec

Loc in camera dubla 109.76 98.56
Camera single 170.24 153.44
Loc in apartament 153.44 137.20

Servicii incluse:

 • cazare cu mic dejun bufet. 
 • Accesul la piscina, jacuzzi si sauna este gratuit.

Servicii optionale:

 • pranz sau cina 56 Lei/zi/persoana, ambele se servesc in sistem fisa cont (meniu a la carte)
 • tratament balnear 33.60 Lei/persoana/2 proceduri/zi.
 • In zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear.
 • Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat / cupon de pensie si card de sanatate activat.

Facilitati copii:

 • intre 0-6 ani beneficiaza de cazare gratuita si achita mic dejun 16.80 Lei/zi fara pat suplimentar
 • intre 6-14 ani achita 50% din tariful unui adult.
 • Peste 14 ani se achita tariful integral la cazare si masa.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro  

Oferte Tratament

Hotel Bradul ***
Pachet tratament – sejur minim 6 nopti 2017
Preturi in Lei / zi / persoana
Perioada 16 Ian – 31 Mai
Loc in camera dubla 128.13
Camera single 152.77
Loc in apartament 152.77

Servicii incluse:

 • cazare (minim 6 nopti), pensiune completa – meniu fix
 • 2 proceduri de tratament / zi  de luni pana vineri (magneto-terapie, laser, ultrasunat, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elongatie.
 • Acces gratuit  la piscina, jacuzzi si sala de fitness.
 • Turistul are nevoie de cupon de pensie / adeverinta de salarizare, bilet de trimitere tip de la medicul de familie.

Facilitati copii:

 • Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate fara pat suplimentar si achita jumatate din valoarea meselor (25.76/ Lei /copil), cu pat extra achita (61.60 Lei/zi/copil)
 • Copiii cu varsta intre 6-14 ani cazare cu pat suplimentar achita jumatate din serviciile de cazare si masa (61.60 Lei/ zi/ copil)
 • Copiii cu varsta peste 14 ani cazare cu pat suplimentar, se achita integral cazare si masa.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro