H.Delfin

Hotel Delfin din stațiunea Sunny Beach reprezintă o alegere foarte bună și accesibilă pentru anul 2017, oferind atât pachete cu mic dejun, demipensiune cât și pachete cu pensiune completă.

Hotelul Delfin este un complex mare și modern, ideal pentru familii, situat la 5 minute pe jos față de plajă, oferind o vedere panoramică la Marea Neagră.

Camerele au vedere la mare, la dune şi la piscină, fiind dotate cu mobilier funcțional și decor în culori luminoase.

Înconjurată de grădină, piscina mare în aer liber include bar și restaurant cu preparate la grătar, care servește și mâncăruri din bucătăria bulgară și internațională.

Oferte

Tarifele pentru Hotel Delfin încep de la 13 Euro/ persoană/ noapte  cu mic dejun inclus!

Tarifele din tabel sunt exprimate în Euro/ persoană/ noapte cu mic dejun inclus

CAMERA STANDARD
Mic dejun
27.05 – 13.06
06.09 – 22.09
14.06 – 07.07
24.08 – 05.09
08.07 – 23.08
Loc în camera dublă 13 21 28
Copil 0-12 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Camera single 19 31 54

Sejurul minim este de  4 nopti de cazare.

Servicii incluse:
  • Cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel.

 Nu sunt incluse:

  • Taxa de stațiune: 6 euro/ adult/ sejur; 3 euro/ copil/ sejur (este obligatorie și se achită la sediul agenției);
  • Transport cu autocar: (opțional, 30 euro/ adult; 25 euro/ copil 2-12 ani, plecări zilnice în perioada 01 iunie – 15 septembrie).

 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Curiozități

  • Plaja din Sunny Beach este recunoscută pentru curățenie și calitatea nisipului, fiind decorată în 1996 cu „Blue Flag”. Are o lungime de aproximativ 9 km, cam atât cât are și plaja din Mamaia. Este însă mai îngusta (30-40 de metri) și deci mai aglomerată în unele perioade, Mamaia având doar jumătate din numărul de hoteluri ale Sunny Beach. Din această cauză multi turiști aleg să stea la soare pe marginea piscinelor care sunt în număr mare.
    Sunny Beach este o stațiune veselă și dornică să îi facă pe turiști să se simtă bine și să se distreze. Are amenajat un parc acvatic, terenuri de tenis și fotbal, teren de mini-golf, numeroase locuri de joacă pentru copii. 
  • Stațiunea s-a format pe malul unui golf de o frumusețe aparte, un pic mai la nord de stațiunea-oraș Nessebar. Mândria stațiunii sunt dunele de nisip fin ce se întâlnesc în deosebi în partea sudică a stațiunii, malul curat al mării, unele plante de pe litoral fiind incluse în Cartea Roșie.  

Locatie