Hotel Dobru

Hotel Dobru 3* Slanic Moldova – Sejur de relaxare 2017

Situat la aproximativ 200 de metri de izvoarele curative din staţiunea Slănic, Hotelul Dobru beneficiază de o locaţie liniştită într-o zonă montană plină de verdeaţă. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Camerele Hotelului Dobru sunt dotate cu TV, minibar, baie privată şi balcon.

Hotelul oferă acces gratuit la o piscină interioară cu apă încălzită, saună, cadă cu hidromasaj, sală de fitness, tenis şi facilităţi de tenis de masă, toate situate la 750 de metri de clădirea hotelului. Oaspeţii se pot plimba prin grădină, admirând împrejurimile. Proprietatea are saună, cadă cu hidromasaj, biliard şi servicii de închiriere de biciclete, disponibile la un cost suplimentar.

Restaurantul în stil vânătoresc serveşte mâncăruri româneşti şi internaţionale, având o capacitate de 120 de locuri. De asemenea, există şi un bar de zi. Sălile de conferinţe sunt disponibile la un cost suplimentar.

Cea mai apropiată gară este situată în Târgu Ocna, la 17 km. Hotelul Dobru pune la dispoziţie şi o parcare privată cu supraveghere video.

Oferte 2017

Hotel Dobru *** 
Preturi in Lei / zi / persoana
Perioada 01 Iunie – 22 Decembrie
Loc in camera dubla 90
Camera single 155

Servicii incluse:

  •  cazare cu mic dejun
  • acces gratuit la baza de agrement de la Vila Teleconstructia (piscina cu apa incalzita, sauna, jacuzzi, sala ftness, tenis de masa).

Facilitati copii: 

  • 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar;
  • 7-12 ani achita 15.00 Lei/persoana/zi pentru mic dejun;
  • 12-18 ani achita 25.00 Lei/persoana/zi pentru mic dejun.
  • Pentru pat suplimentar se achita 35.00 Lei/zi.

Optional: pranz sau cina in valoare de 55 Lei/adult/zi; pranz sau cina pentru copii 0-12 ani 30 Lei/zi.

Datorita dinamicii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Locatie