Hotel Doina Mamaia

Hotel Doina Mamaia 2 stele este situat pe faleza din sudul statiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de Aqua Magic, intre hotelurile Neptun si Sulina. Hotelul se inalta pe 10 etaje si este construit perpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare din fiecare camera. Hotel Doina Mamaia va ofera cazare in camere duble matrimoniale, camere duble twin si garsoniere. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu televizor si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefon international. O parte din camerele duble twin si toate garsonierele sunt prevazute cu aer conditionat. Restaurantul hotelului a fost renovat complet si va ofera o varietate de preparate culinare romanesti si internationale. In zona receptiei este amenajata o zona de relaxare si un bar. De asemenea, hotelul dispune de sala de internet, jocuri electronice pentru copii, mese de ping-pong si de biliard.  

Dotari generale

– camere twin, camere matrimoniale, garsoniere
– restaurant, terasa, bar
– internet WiFi gratuit in holul receptiei
– sala de internet
– mese de ping-pong si biliard
– jocuri pentru copii
– schimb valutar,
– magazin comercial
– parcare

Dotari camere

Camerele duble matrimoniale 2** sunt dotate cu televizor si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefon international. Se pot caza maxim 2 persoane.
Camerele duble twin 2** sunt dotate cu minibar, televizor, cablu TV, telefon, baie cu dus. Se pot caza maxim 2 adulti si 1 copil sub 12 ani.
Camerele duble matrimoniale 3*** fara aer conditionat sunt dotate cu televizor si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefon international. Se pot caza maxim 2 adulti si 1 copil sub 12 ani.
Camerele duble twin 3*** sunt dotate cu minibar, televizor, cablu TV, telefon, baie cu dus, aer conditionat. Se pot caza maxim 2 adulti si 1 copil sub 12 ani.
Garsonierele 3*** standard si modernizate sunt formate din dormitor cu pat matrimonial sau paturi twin si living cu canapea extensibila (intre camere nu exista usa). Garsonierele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, frigider, televizor si cablu TV, telefon. Capacitatea maxima de cazare a garsonierelor este de 4 adulti. 

Litoralul pentru Toti

Litoralul pentru toti

Oferta valabila in perioada
03.05 – 18.06.2017 si 1.09 – 17.09.2017

TARIF / PERS

OBSERVATII

205 lei/persoana/sejur

Loc in dubla 2*
Sejur 6 nopti

265 lei/persoana/sejur

Loc in dubla 3*
 Sejur 6 nopti

530 lei/persoana/sejur

Loc in garsoniera  3* standard
 Sejur 6 nopti

662.5 lei/persoana/sejur

Loc in garsoniera  3* modernizata
 Sejur 6 nopti

Locatie