Hotel Doina

Hotel Doina 3* Neptun  – Tratament 2017

Hotel Doina 3 stele este situat in centrul statiunii Neptun, la circa 100 metri de gara si 300 metri de mare, avand in vecinatate padurea Comorova si doua lacuri cu apa dulce. Renovat complet, hotelul detine, pe langa spatiile de cazare si masa, un Centru de Terapie si Recuperare (Policlinica Doina) si un Centru de Conferinte modern. 

Dotari camere

320 camere dotate cu mobilier nou, aer conditionat, TV color cu programe prin cablu, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina dus, incalzire centrala, mini bar. La parter, sunt amenajate 6 camere pentru persoane cu handicap.

Servicii

Restaurantul cu terasa ( 630 locuri ) ofera, intr-o atmosfera eleganta, o varietate de preparate traditionale romanesti si specialitati culinare internationale.

Policlinica Doina, cu acces direct din hotel, a fost complet renovata si modernizata in anul 2004, si ofera servicii complete de tratament si recuperare.

Centrul de conferinte este situat in imediata apropiere a hotelului, si este unul dintre cele mai mari si mai bine dotate tehnic centre din zona litoralului. Construit pe o suprafata de 2000 mp, ofera mai multe sali de diferite capacitati (50 – 300 locuri). 

Oferte Tratament

Hotel Doina 3* Neptun  – Tratament 2017

Tratament pe Litoral 2017

Pentru sanatatea ta!

Extrasezon (mai-iunie si septembrie-octombrie):

105 lei/ pers/ zi

Oferta include: cazare, mic dejun bufet, 2 proceduri de tratament*.

Sejur minim: 6 nopti.

Sezon (iulie-august):

170 lei/ pers/ zi

Oferta include: cazare, demipensiune bufet, 2 proceduri de tratament*.

Sejur minim: 6 nopti.

 

Pentru tarifele de cazare consultati ofertele pe care le avem publicate pe site, la statiunea Neptun.

Oferta este valabila numai pentru cetatenii romani. NU se cumuleaza cu alte oferte.

* In oferta nu sunt incluse urmatoarele tratamente: impachetari cu namol, dus subacval, dus masaj, limfdrenaj. Aceste terapii se achita separat la fata locului, daca sunt recomandate de medicii specialisti ai policlinicii Doina.