Hotel Elena Palace

Hotel Elena Palace este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat la 100 de metri de cea mai apropiată plajă din Nesebăr, Hotelul Elena Palace oferă un restaurant care servește mâncăruri bulgare, un bar în hol și camere cu aer condiționat. În întreaga proprietate există WiFi gratuit.

Fiecare cameră are balcon, frigider și TV prin cablu. De asemenea, toate camerele Hotelului Elena Palace includ o baie cu duș sau cadă ca dotare standard.

Recepția hotelului este deschisă non-stop, iar clădirea are lift.

Hotelul se află la 1 km de zona istorică din Nesebăr, iar aeroportul din Varna este situat la 65 km. În 2 minute puteți ajunge pe jos la un magazin alimentar.

Tarife 2017

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte – fara masa

CAMERA STANDARD 05.05-15.06
01.09-30.09
16.06-06.07
16.08-31.08
07.07-15.08
Loc in camera dubla 8 9 14
Pat suplimentar 6 7 10
Copil 2-12 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Camera single 14 17 24

Servicii incluse

  • Cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel;

Nu sunt incluse

  • Taxa de statiune 6 euro/adult/sejur; 3 euro/copil/sejur (este obligatorie si se achita la sediul agentiei);
  • Transport (optional, 30 euro/adult; 25 euro/copil 2-12 ani, plecari zilnice in perioada 01 iunie-15 septembrie).

Descriere Nessebar

Fie ca este numita Nessebar, Nesebur, Nesebar sau Neseber, mica si cocheta asezare de pe tarmul bulgaresc al Marii Negre este, probabil, o oaza de liniste si de istorie cum rar veti mai gasi in aceasta parte de lume. Si nu este o exagerare. Doar cine a fost aici poate sa spuna cum este sa calci pe nisipul cel mai fin al Marii Negre si cum este sa simti sub propriile talpi cei peste 3000 de ani de istorie neintrerupta ai orasului intrat de 27 de ani in patrimoniul UNESCO.

Nessebar este un oras-statiune declarat monument istoric de catre Unesco, dezvoltat pe locul unei vechi asezari trace – Mesambria.
Este o statiune incantatoare, o bijuterie pe malul marii. Stradute inguste, case albe din piatra si lemn, faleze inalte, restaurante pescaresti, cafenele cochete, toate te imbie si iti promit o vacanta romantica si inedita.
Statiunea Nessebar este situata la 5 km sud  de statiunea Sunny Beach si la 100 km de Varna.Este una dintre cele mai apreciate statiuni ale litoralului bulgaresc, pe timpul verii fiind plina de turisti straini.
Marturii ale istoriei orasului se gasesc peste tot: ruinele zidurilor cetatii cu porti din secolele III – IV, bisericile vechi, baia turceasca, moara de vant sau cele 60 de case din perioada Renascerii. De-a lungul timpului, din cauza asezarii sale geografice, orasul a trecut sub dominatia grecilor, a Imperiului Roman, a Imperiului Bizantin si mai tarziu a Imperiului Otoman.
Plaja din Nessebar este una dintre cele mai bune de pe litoralul bulgaresc, avand nisipul fin si fiind destul de mare pentru intrega capacitate de cazare a statiunii. In statiune sunt doua plaje principale: una situata in partea de nord a orasului vechi, spre Sunny Beach, si una in partea de sud.
Posibilitatile de cazare in Nessebar sunt multiple, de la case si vile situate in orasul vechi la hoteluri luxoase de 4 stele in zona noua a statiunii. Cele din urma sunt construite in general langa plaja, au piscine, Centre SPA, sali de fitness, locuri de joaca pentru copii. In functie de buget, va puteti caza si in cele cateva hoteluri de trei si doua stele, care ofera conditii si servicii decente.

In timpul ramas dupa ce faceti plaja, puteti sa va plimbati de-a lungul golfuletelor sau pe stradutele pietruite si strajuite de cladiri pline cu jardiniere cu flori, sau puteti sa va relaxati pe una dintre terasele cu vedere spre mare si care ofera preparate pescaresti. 

Din Nessebar se pot face excursii la Sunny Beach, cea mai importanta statiune a litoralului bulgaresc, sau se pot face excursii cu vaporasul pe mare.