Hotel Flamingo

Hotel Flamingo 4* Sunny Beach

Hotel Flamingo este la 4 minute pe jos față de plajă. Hotelul Flamingo este situat în partea de vest  a celebrei şi întinsei staţiuni Sunny Beach, la 200 de metri de plajă şi la 600 de metri de centrul staţiunii. Acesta oferă o piscină încălzită în aer liber, cu o zonă pentru copii.

Hotelul oferă 158 de camere repartizate pe 6 etaje, iar pe plajă se găsesc variate facilităţi atât pe gustul celor dornici de activitate, cât şi destinate acelora ce vor doar să se relaxeze. Staţiunea oferă şi o viaţă de noapte bogată.

Seara veţi beneficia de curentul de aer răcoros dinspre munţii din apropiere, care oferă o temperatură foarte agreabilă. Hotelul Flamingo este ideal pentru familii şi cupluri care caută spaţii de cazare de calitate, într-o locaţie centrală care să le permită să profite din plin de staţiunea Sunny Beach.

Este disponibil transfer de la/la aeroport.

Tarife 2017

Hotel Flamingo 4* Sunny Beach

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte – demipensiune

CAMERA STANDARD 20.05-09.06
08.09-30.09
10.06-01.07
25.08-07.09
02.07-24.08
Loc in camera dubla 23 30 37
Pat suplimentar 18 24 30
Primul copil 0-12 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Al doilea copil 2-12 ani 12 15 19
Camera single 23 37 52

Servicii incluse

  • Cazare cu demipensiune

Nu sunt incluse

  • Taxa de statiune 6 euro/adult/sejur; 3 euro/copil/sejur (este obligatorie si se achita la sediul agentiei);

Datorita dinamicii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Descriere Sunny Beach

Sunny Beach este cea mai mare statiune de pe litoralul bulgaresc. Situata la 35 km nord de Burgas, statiunea aproape ca se uneste cu statiunile vecine Nessebar si St. Vlas. Intemeierea statiunii a inceput in 1958, insa in ultimii 5, 6 ani statiunea s-a dezvoltat rapid, aici construindu-se un numar foarte mare de hoteluri. Acum in statiune sunt peste 150 de hoteluri.

Plaja din Sunny Beach este recunoscuta pentru curatenie si calitatea nisipului, fiind decorata in 1996 cu „Blue Flag”. Are o lungime de aproximativ 9 km.

O multime de restaurante, baruri, cluburi au fost deschise de curand, ceea ce a facut ca statiunea sa fie cunoscuta ca avand cea mai bogata viata de noapte.
De asemenea este amenajat un parc acvatic, terenuri de tenis si fotbal, teren de mini-golf, numeroase locuri de joaca pentru copii. Dupa o zi petrecuta la soare, seara puteti petrece in una dintre numeroasele discoteci sau cluburi deschise pana in zori.