Hotel Fortuna

Hotel Fortuna 3* Eforie Nord – Tratament pe Litoral 

Hotel Fortuna Eforie Nord este amplasat in centrul Statiunii Eforie Nord, la 10 minute de plaja.
Complet renovat in anul 2011, Hotel Fortuna ofera cazare in camere duble si apartamente dotate cu sistem de climatizare, minibar, televizor, balcon, internet wireless. Pentru siguranta turistilor, spatiile comune ale hotelului sunt prevazute cu camere de supraveghere.
Pentru relaxare, Hotel Fortuna pune la dispozitia oaspetilor sai o piscina cu apa sarata amenajata cu sezlonguri, umbrele si masute, o piscina pentru copii cu apa incalzita si tobogan, mese de biliard si ping-pong, sala de fitness, un mini centru SPA cu sali de masaj si sauna, o terasa exterioara frumos amenajata, precum si numeroase facilitati pentru familiile cu copii.
Pentru cei mici sunt amenajate doua locuri de joaca, unul in interior, denumit FortyLand (teatru de papusi, jocuri, activitati, concursuri) si altul in exterior (trambulina, casute, tobogane, leagane, balansoare, masute, scaune, air hockey, biliard pentru copii, fotbal de masa – program 09.00-14.00 si 16.00-21.00). Zilnic sunt organizate diferite programe de divertisment pentru copii. Hotel Fortuna ofera in mod gratuit, pentru copiii cu varsta de pana la 3 ani, carucioare si patuturi in camere.
Sala de fitness cu acces gratuit este dotata cu banda pentru alergare, bicicleta eliptica, bicicleta medicinala electrica, aparat
abdominal, aparat multifunctional. In salile de masaj ale hotelului se pot face masaje de relaxare, anticelulitice, faciale si
capilare.
Pentru servirea mesei, Hotel Fortuna, care nu detine restaurant propriu, are semnate conventii cu mai multe restaurante si
terase din vecinatate.

Dotari generale

 • 146 camere duble (matrimoniale si twin), 12 apartamente
 • Bar si terasa
 • Piscina exterioara cu apa sarata
 • Piscina pentru copii cu apa incalzita
 • Sala de fitness
 • Mini centru SPA, Sala de fitness
 • Loc de joaca exterior pentru copii
 • Loc de joaca interior – FortyLand
 • Club de biliard
 • Business corner
 • Internet wireless
 • Camera pentru bagaje

Dotari camere

 • Camerele duble sunt mobilate cu pat matrimonial sau 2 paturi de cate o persoana, sifonier, comoda, noptiera cu oglinda, demifotolii cu masuta. Camerele sunt dotate cu sistem de climatizare, conexiune internet wireless, televizor LCD, televiziune prin cablu, minibar, baie cu cabina de dus/cadita, uscator de par, balcon cu masuta si scaune, suport pentru rufe, plasa de insecte, telefon, pardoseala din gresie si sistem de acces pe baza de cartela.
 • Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si o camera de zi dotata cu canapea extensibila pentru 2 persoane. Au aceleasi dotari ca si camerele duble.

Dotari si servicii

Loc de joaca exterior pentru copii, FortyLand (loc de joaca interior pentru copii), Club Biliard, divertisment pentru copii, carucioare si patuturi gratuite pentru copii cu varstele intre 0-3 ani, mini centru SPA (masaj, sauna), piscina pentru adulti si copii, sala de fitness, terasa amenajata in exteriorul hotelului, business corner, internet wireless in tot hotelul.

SALA DE FITNESS

Accesul in sala de fitness se face intre orele 08.30-20.00 si este gratuit pentru clientii hotelului. Este permis accesul copiilor cu varsta minima de 16 ani, sub supravegherea parintilor. Pentru utilizarea bandei de alergare si a bicicletei electrice se solicita de la receptia hotelului pe baza buletinului dispozitivului de pornire a acestora. Pentru doritorii de putina miscare punem la dispozitie o sala de fitness dotata cu echipamente profesionale: banda de alergare, bicicleta eliptica, bicicleta medicinala electrica, aparat multifunctional, aparat abdominal.

LOC DE JOACA EXTERIOR

Pentru a diversifica si a imbunatati calitatea oaspetilor hotelul a amenajat un spatiu cu masa de tenis, trambulina, ansamblu de topogane si leagane, balansoare, masute si scaune, casute de povesti si multe alte surprize. Accesul este permis copiilor cu varstele intre 1 si 15 ani, numai sub supravegherea parintilor, programul fiind intre orele 09.00-14.00 si 16.00-21.00.

PISCINA PENTRU ADULTI SI COPII 

Piscina pentru adulti si copii este cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului! Accesul se face pe baza de card inmanat la cazare. Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii.

BUSINESS CORNER

Serviciul este gratuit pentru oaspetii hotelului si este disponibil 24h/24h (laptopuri in limita disponibilitatii).Este strict interzis accesul copiilor pana in 16 ani.

MINI CENTRU SPA

Servicii de wellness: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj facial si capilar. Aceste servicii sunt valabile doar pentru clientii hotelului, iar accesul se face pe baza programarii si platii contravalorii acestora la receptia hotelului. Masajele pot si achitate si cu bonuri valorice. Programarile pentru sedintele de masaj se fac la receptia hotelului pentru intervalul orar 16.00-20.00.

Oferta Tratament

Hotel Fortuna 3* Eforie Nord – Tratament pe Litoral 

TRATAMENT PE LITORAL 2017

TARIFE PACHETE PROCEDURI 2017
TRATAMENTE CLINICA EFOSAN

IULIE – AUGUST

3 proceduri/zi:

1 saptamana (5 zile) = 339 lei

2 saptamani (10 zile) = 647 lei

3 saptamani (15 zile) = 867 lei

 4 proceduri/zi

1 saptamana (5 zile) = 438 lei

2 saptamani (10 zile) = 769 lei

3 saptamani (15 zile) = 964 lei

MAI-IUNIE-SEPTEMBRIE

3 proceduri/zi:

1 saptamana (5 zile) = 308 lei

2 saptamani (10 zile) = 582 lei

3 saptamani (15 zile) = 773 lei

 4 proceduri/zi

1 saptamana (5 zile) = 392 lei

2 saptamani (10 zile) = 672 lei

3 saptamani (15 zile) = 874 lei

In acest pachet sunt incluse toate procedurile ce pot fi efectuate in baza de tratament Grand, situata in apropierea hotelului, consultatia initiala, cel putin o consultatie de control, precum si investigatiile paraclinice absolut necesare prescrise de medic in vederea precizarii diagnosticului (acolo unde este cazul).

PACHET TERAPEUTIC

202 RON  – 3 proceduri /zi – perioada 5 zile, consultatie inclusa, cuprinzand un nr. restrains de proceduri ce nu sunt cronoface sau energofage :

–  kinetoterapie in bazin, kinetoterapie de grup in sala, bicicleta ergometrica, aplicatii de parafina, solux, curenti diadinamici, galvanizare, faradizare, ionizare, curent trabert, electrostimulare, bai galvanice, curenti de medie frecventa-nemectron, ultrasunete, inalta frecventa-unde scurte, magnetodiaflux, ultraviolete, aerosoli individuali cu apa sarata.

Sambata se face doar kinetoterapie in bazin iar Duminica nu se fac proceduri.

 PACHET PROFILACTIC

34 RON/ zi  –  minim 5 zile, consultatie inclusa, cuprinzand: 
– hidrokinetoterapie bazin, kinetoterapie sala(grup), cura naturista la ghiol(bai reci)

PACHET PROFILACTIC/ TERAPEUTIC/ RECUPERARE

111 RON/zi  –  minim 5 zile, consultatie inclusa, cuprinzand:
– numar maxim proceduri, respectiv 6 proceduri/zi
PACHET  BAI RECI – CURA NATURISTA

ONCȚIUNE NAMOL – 1 INTRARE – 15 RON ( Onctiunile cu namol constau in aplicarea namolului rece pe intreg corpul sau pe zonele suferinde, dar presupun si o expunere la soare de 10-15 minute, pana cand simtiti ca namolul va strange)
ABONAMENT – 56 RON / 5 intrari

MASAJ CU NAMOL 30 min – 44 RON
ABONAMENT MASAJ CU NAMOL 5+1 = 218 RON pentru 6 sedinte masaj