Hotel Gollingen 3*- Austria

Hotel Gollingen 3*– Austria este situat în centrul oraşului Golling, la doar 25 km sud de Salzburg, Golingen oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi un mic dejun variat, cu produse ecologice. Zona de spa include o cabină cu infraroşu, saună finlandeză, saună bio şi există o zonă de fitness modernă.

Camerele spaţioase de la Hotel.Pension.Golingen sunt decorate individual şi au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, seif, birou, precum şi o baie cu uscător de păr.

Micul dejun tip bufet include produse ecologice realizate cu ingrediente regionale şi sezoniere, inclusiv sucuri organice, iaurt şi ceai, precum şi cafea obţinută prin comerţ echitabil.

Proprietatea include un garaj pentru biciclete şi o parcare gratuită. Gara Golling este la 500 de metri, iar călătoria cu trenul spre Salzburg durează doar 30 de minute. Ieşirea Golling de pe autostrada A10 este la 1 km.

Se poate ajunge la zona de schi Amadé în 15 minute. Peşterile de gheaţă Eisriesenwelt şi Castelul Hohenwerfen sunt la 15 km, iar salina Hallein este la 12 km. 

Oferta Revelion Extern 2018

Oferta Revelion 2018

Revelion

26.12-02.01.2018

La cerere sejur mai scurt

Tarif:

 420 euro/pers/7 nopti + mic dejun,acces gratuit la sauna.

Optional Cina Revelion la un restaurant din apropiere.Pret la cerere.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați: 0720065918  sau turism@adminpedia.ro