H.Grand Varna 4*

Hotel Grand Varna 4* este situat la numai 200 metri de plajă şi este o adevărată legendă a litoralului bulgăresc al Mării Negre, dispunând de 296 camere foarte spaţioase şi de 36 apartamente. Pentru oaspeţii hotelului care doresc să petreacă o vacanţă activă şi de relaxare, hotelul oferă un centru fitness, biliard, tenis de masă. La dispoziţia lor este şi centrul SPA al hotelului, unde pot beneficia de variate proceduri de tonifiere şi relaxare.
Indiferent de durata sejurului dumneavoastră – pentru o săptămână sau doar în timpul week-end – ului, noi vă vom oferi diverse posibilităţi de odihnă şi divertisment.

Grand Hotel Varna 4* dispune de:

  • 296 camere spaţioase şi
  • 36 apartamente  

Atât camerele, cât şi apartamentele sunt mobilate în stil modern, sunt dotate cu televizor LCD şi conexiune pin satelit, telefon, aer condiţionat, baie cu cadă şi uscător de păr, balcon cu o vedere minunată spre mare  sau spre parcul plin de o vegetaţie luxuriantă.

Oferta Revelion Extern 2018

Oferta Revelion 2018

Oferte speciale:
  10% reducere – Oferta valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.10.2017

 

Perioada 30.12-02.01.2018 Pachet 3 nopti
Loc in camera dubla 208
Camera single 277
Copil 0-3 ani Gratuit
Primul copil 6-13 ani (fara pat suplimentar) 35
Primul copil 6-13 ani (cu pat suplimentar) 135
Al doilea copil 6-13 ani (fara pat suplimentar) 73
Pat suplimentar 155
Cina Festiva pentru copii 3-6 ani (optionala) 35

Tarifele includ:

– 3 nopti cazare cu all inclusive;
– bauturi alcoolice si non alcoolice locale , cafea, ceai – 24h/24h;
– Cina Festiva de Revelion;
– animatie;
– accesul la piscina interioara, fitness;
– wi-fi in lobby;
– parcare;
– taxa de statiune.


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Curiozități

  • Constantin și Elena este o stațiune mare din punct de vedere al numărului de hoteluri, sunt hoteluri de 2,3,4 și 5 stele. O parte dintre ele sunt renovate, însă nu toate, unele rămânând cu dotări mai vechi. Acest lucru se reflectă și în prețuri, cele nerenovate fiind mult mai ieftine. O parte dintre hoteluri au piscină acoperită cu apa termală sau piscină descoperită construită direct pe plajă. Sunt înconjurate de mult spațiu verde, ceea ce conferă impresia unei stațiuni aerisite și liniștite.
  • Staţiunea Sf. Constantin şi Elena este una dintre primele staţiuni apărute pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, construcţia sa începând încă din anul 1908. Cea mai veche staţiune a Bulgariei poate fi descrisă în doar câteva cuvinte prin parcuri mirifice, plaje intime ascunse într-un şir de faleze şi de golfuri mici, nisip fin şi mult soare.
  • Denumirea staţiunii Sf. Constantin şi Elena vine de la mănăstirea cu acelaşi nume ce se afla în zonă. Reţineţi că în zilele noastre biserica mănăstirii a fost transformată într-un luxos complex hotelier.
  • Pentru distracție și relaxare, în Stațiunea Constantin și Elena sunt amenajate centre de incherieri biciclete și diverse ambarcațiuni și centre de scufundări. Sunt deschise mai multe baruri, pizzerii, pub-uri și restaurante.

Locatie