Hotel Iliada Beach

Hotel Iliada Beach 3* – Gouvia, Corfu

Hotel Iliada Beach 3* este situata la  1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Iliada este situat pe faleza din satul Gouvia, la 7 km de oraşul principal din Corfu. Oferă camere cu balcon şi include un restaurant şi 2 baruri.

Camerele hotelului Iliada Beach sunt mobilate simplu şi au o baie privată cu duş. Sunt dotate cu TV şi mini-frigider. De asemenea, aerul condiţionat este disponibil la un cost suplimentar.

Restaurantul în aer liber al hotelului serveşte preparate din bucătăria greacă şi mediteraneană, precum şi specialităţi locale. Se organizează nopţi cu grătare o dată pe săptămână. Cele 2 baruri în aer liber servesc băuturi, cocktailuri şi mese uşoare.

Staţia de autobuz care face legătura cu oraşul Corfu este la mai puţin de 300 de metri. Aeroportul din Corfu este la 20 de minute de mers cu maşina. Iliada oferă Wi-Fi gratuit şi parcare gratuită.

Tarife 2017

Hotel Iliada Beach 3* – Gouvia, Corfu

 

Tarifele sunt exprimate in Euro/ persoana/ noapte – mic dejun

CAMERA STANDARD 06.05 – 02.06 03.06 – 16.06
16.09 – 30.09
17.06 – 30.06
02.09 – 15.09
01.07 – 01.09
Loc in dubla 22 23 31 35
Pat suplimentar 14 16 21 24
Copil 2-12 ani 10 11 15 17
Camera single 35 37 50 58

 

 

 

 

 

 

 

Datorita dinamicii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Descriere Gouvia

Gouvia situat într-o laguna naturala, la 6 kilometri nord de Corfu pe coasta de est.

Gouvia este o staţiune turistică pe deplin dezvoltata, care vizează tinerii sau pe cei care isi doresc zile de relaxare pe plaja, distracţie şi nopţi de neuitat într-unul din numeroasele restaurante, baruri si cluburi de noapte. Magazinele situate pe cele două drumuri principale de-a lungul statiunii Gouvia, oferă tot ce aveţi nevoie în timpul vacantei.

Gouvia portul principal din Corfu şi are o istorie maritima puternica pornind ca o baza navala veneţiana. Gouvia ramane populara cu proprietarii ei de yahturi, bogati şi faimosi. Există case impresionante şi iahturi costisitoare ce pot fi găsite în portul Gouvia.

Inotul în apele de mică adâncime de langa plaja Gouvia prezinta siguranta pentru copii. Activităţile de care puteti beneficia aici sunt: parasailing, scufundări şi multe alte sporturi nautice. Şi nu ratati apusul de soare -culorile sunt de neuitat.

O vacanta în Gouvia ar putea include o vizita la parcul acvatic Lagoon şi Danilia, un centru de folclor grecesc construit în stil tradiţional grec.