Hotel Jacov

Hotel Jakov – Sibenik, Croatia

Situat la doar 50 de metri de plajă, înconjurat de vegetație mediteraneană și de păduri de pin și dotat cu facilități moderne, Hotelul Jakov face parte din complexul Solaris Holiday de pe coasta croată a Mării Adriatice. Complexul include un centru de spa și wellness, un parc acvatic, terenuri de sport și numeroase alte facilități.

Toate camerele sunt echipate cu aer condiționat, minibar și TV prin satelit. Fiecare unitate de cazare este prevăzută cu baie privată cu duș.

Puteți să vă bucurați de interioarele confortabile, de meniul bogat al restaurantului și de personalul agreabil și profesionist. Pe plajă există diverse facilități, iar Jakov asigură facilități de sport și divertisment.

Complexul este la 6 km sud de orașul istoric Sibenik, renumit pentru catedrala frumoasă Sf. Iacob.

Oaspeții vor aprecia atmosfera unică a satului dalmat al complexului. Amplasat lângă plaja campingului auto Solaris, restaurantul lounge Sibinium oferă o ambianță plăcută, cu vinuri și mâncăruri excelente, precum și muzică live pe terasa restaurantului.

Tarife 2017

Hotel Jakov – Sibenik, Croatia

Plecare din Bucuresti

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur – demipensiune

Date de plecare Loc in camera dubla cu vedere
spre curtea interioara sau gradina
Camera single cu vedere
spre curtea interioara sau gradina
17.06.2017 748 1001
24.06.2017 748 1001
01.07.2017 854 1173
08.07.2017 854 1173
15.07.2017 854 1173
22.07.2017 854 1173
29.07.2017 854 1173
05.08.2017 854 1173
12.08.2017 854 1173
19.08.2017 854 1173
26.08.2017 748 1001
02.09.2017 748 1001
09.09.2017 699 886

 

Servicii incluse

  • transport cu avionul cursa directa Bucuresti – Split – Bucuresti, compania TAROM;
  • taxele de aeroport (pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana);
  • transfer aeroport – hotel – aeroport;
  • 7 nopti cazare si masa conform ofertei;
  • asistenta turistica locala.

Nu sunt incluse

  • asigurarea medicala si asigurarea storno;
  • excursiile optionale

 

Informatii

Tarifele pachetelor sunt exprimate in euro / persoana / sejur.
Infantii (0-2 ani neimpliniti) achita o taxa de 15 euro si nu au loc in avion.
In ultima zi de sejur, camerele se vor elibera cel mai tarziu la ora 12:00.
Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Croatia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentantul local.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Orarul de zbor poate suferi modificari sau pot aparea intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare. Datorita faptului ca zborul este de tip charter, acesta nu se supune regulilor impuse curselor de linie
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si, dupa caz, ghid local.
Tarifele pentru copii, alte tipuri de camera, alte tipuri de masa sunt disponibile in agentie.
Reducerile early booking, alte tipuri de reduceri sunt incluse in tarife.
Oferta turistica este parte integranta din contract.

INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:

Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 

Descriere Sibenik

Šibenik este un oraș în partea de sud-vest a Croatiei, la gura de vărsare a râului Krka în Marea Adriatica. 

Farmecul Sibenikului vine din stradutele inguste serpuitoare, treptele de piatra care duc spre centrul orasului si ruinele fortificatiilor din piatra ce se intind spre apa marii. Orasul asigura acces facil spre Parcurile Nationale Kornati si Krka.

Catedrala Sf. Iacob, aflata pe lista patrimoniului mondial UNESCO din anul 2000, este principala atractie, datorita imbinarii cu maiestrie a stilului gotic cu cel renascentist.
Sibenik are un arhipelag al sau, un grup de insulite cu cranguri pitoresti, plaje idilice. Insula Zlarin este faimoasa pentru corali, iar Kaprije si Zirje sunt centre de cultivare a vitei de vie si a maslinilor.