H. Lebed

Hotel Lebed 4*

Hotel Lebed 4* este situat  la 2 minute pe jos fată de plajă. Lebed Hotel All Inclusive este parte a complexului premiat Grand Hotel Varna Resort & Spa și oferă o atmosferă luxoasă și confortabilă, la doar 150 de metri de plajă, în mijlocul împrejurimilor luxuriante verzi.

Avantajele proprietătii: Pe plajă, oaspeții au la dispoziție șezlonguri și umbrele de soare gratuite. Cei mici se pot distra pe terenul de joacă al hotelului. Hotelul a fost renovat recent și oferă camere cu mobilier elegant și facilităti complete. Oaspeții se pot plimba prin parcul liniștit și se pot relaxa sub soarele cald, folosind gama impresionantă de facilităti și servicii din cadrul complexului, pentru a petrece o vacantă de neuitat pe coasta bulgară a Mării Negre.

Hotelul Lebed face parte din complexul Grand Varna, un complex cu foarte multe facilități de relaxare și recreere, precum și posibilități diverse de alimentație și multiple facilități. Hotelul a fost renovat în anul 2011.
Hotel Lebed dispune de restaurant cu terasă, Lobby Bar, WiFi în lobby, Bar la piscină, Satay Bar, Noodle Bar, seif (contra cost), birou de schimb valutar. Hotelul se bucură de o frumoasă piscină exterioară.
Complexul Grand Hotel Varna ofera servicii de alimentație în restaurante „a la carte” (accesibile persoanelor cu pachet „all inclusive premium”, cu programare prealabilă):
– Restaurantul italian a la carte „Dolce Vita”
– Restaurantul a la carte „Grand Hot Barbeque”
– Restaurantul asiatic a la carte „Susam”
– Restaurantul pe plaja „South Beach”
Centrul SPA care include si piscina interioară, se află în clădirea hotelului Grand Hotel Varna*****, oferind servicii de masaj, saună. În aceeași clădire se află și un spațios Business Center, Internet Cafe. Accesul la piscină interioară poate fi gratuit sau contracost în funcție de perioadă de cazare ,tipul de ofertă etc.

Early Booking 2018

Hotel Lebed 4*

MAXI EARLY BOOKING LITORAL 2018

Hotel LEBED 4* – All Inclusive PremiumTarife in Euro/persoana/zi

Hotel Lebed 4* 13.09-20.09 05.06-23.06
06.09-12.09
23.06-03.07
23.08-05.09
04.07-22.08
Dubla 29 € 47 € 58 € 66 €
Single 40,50 € 66 € 82 € 93 €
Studio 38 € 62 € 70 € 79,50 €
Family room (min 2 adl + 2 chd) 29 € 47 € 58 € 66 €
 

Lista facilitati

 • ALL INCLUSIVE
 • Piscina
 • Internet
 • Sala de conferinte
 • Loc de joaca
 • Parcare
 • Restaurant
 • Centru SPA
 • Aer Conditionat
 • Balcon
 • Sala fitness
Politica copii
Facilitati copii: Club pentru copii (la hotel Dolphin) si loc de joaca, animatie, piscina pentru copii, patut pentru copii gratuit.Observatii:– Taxa statiune si servicii: 7 €/persoana/sejur
– Copii 0-1,9 ani – gratuit
– Copil 2 – 12,9 ani in camera dubla cu un adult – plateste 50% din tariful de adult
– Copil 2 – 12,9 ani in camera dubla cu 2 adulti – gratuit
– Al 2-lea copil 2 – 12,9 ani in camera dubla cu 2 adulti – gratuit
– 2 copii 2 – 12,9 ani in camera dubla cu un adult  – primul plateste 50% din tariful de adult, al 2-lea  gratuit
– Copil 2 – 12,9 ani in suite cu cel putin 2 adulti – gratuit
– Al 2-lea copil 2 – 12,9 ani in suite cu cel putin 2 adulti – plateste 50% din tariful de adult
– Al treilea adult cu extrabed  – reducere 30% din tariful de adult

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918 sau turism@adminpedia.ro 

Curiozități

 • Stațiunea Sfinții Constantin și Elena se află în apropiere de Nisipurile de Aur (10 km), la circa 10 km de Varna și este cea mai veche stațiune a Bulgariei (anii 1908-1910).
 • Denumirea stațiunii vine de la numele unei cunoscute mânăstiri din Bulgaria, aflată în zonă – Mănăstirea Sf Constantin și Elena. Deși Sf. Constantin și Elena nu se ridică la nivelul stațiunilor Nisipurile de Aur, Albena sau Sunny Beach ca și amenajări, stațiunea are farmecul ei particular. Recomandăm acesta stațiune pentru cei care doresc să aibă o vacanță liniștită, pentru tratament sau familiilor cu copii.
 • Individualitatea stațiunii este dată de izvoarele cu apă minerală și termală (+36 C) care pot fi întâlnite pe țărm; de centrul balneologic renumit; de parcul de o frumusețe aparte, cu stejari seculari și, nu în ultimul rând, de panoramă splendidă oferită de golfulețe. Din acest motiv multe persoane care vin în această stațiune caută relaxare, tratament și odihnă.
 • În afara piscinei termale a stațiunii veți găsi și bazine pentru copii cu apă minerală terapeutică. Nu mai e necesară menționarea existenței piscinelor aproape la fiecare hotel – aceasta este marea particularitate a litoralului bulgar.
 • Stațiunea Sf. Constantin și Elena este considerată perfectă pentru un concediu liniștit, în care se pot practica diverse activități sportive: minigolf, echitație, tir cu arcul, biciclete, yachturi, schi nautic, schi-jet, biciclete de apă.
 • Vă puteți petrece timpul liber în câteva restaurante, pub-uri, cafenele, pizzerii, patiserii și baruri. Printre cele mai cunoscute cităm: “Manastyrska Izba” – casa mănăstirii, “Bulgarska Svadyba” – nunta bulgară și restaurantul de pe malul mării – amenajat în forma unui vapor vechi.

 

Locatie