Hotel Marieta Palace

Hotel Marieta Palace 4* Nessebar

Hotel Marieta Palace este la 6 minute pe jos față de plajă. Hotelul Marieta Palace este situat în imediata apropiere a străzilor comerciale din Nesebăr şi la numai 500 de metri de cele mai pitoreşti plaje de la Marea Neagră.

Facilitățile de la acest hotel modern includ salon de înfrumusețare, magazin de suveniruri și garaj subteran la un cost suplimentar. De asemenea, Marieta Palace oferă piste de bowling, biliard şi alte jocuri, un bar cu cocteiluri deschis nonstop şi discotecă pentru diverse preferinţe muzicale.

Centrul spa de la Marieta Palace oferă 7 săli de masaj terapeutic, cadă cu hidromasaj pentru 10-12 persoane, baie turcească, saună cu infraroşu, saună, baie de aburi, solar şi zonă de relaxare. Sala de gimnastică modernă este complet utilată pentru începători şi profesionişti.

Restaurantul principal al Hotelului Marieta Palace are o capacitate de 200 de locuri şi oferă muzică live într-o atmosferă elegantă şi mâncăruri europene excelente.

Barul cu cocteiluri deschis nonstop serveşte băuturi răcoritoare şi are terasă de vară. Oaspeţii se pot bucura de vedere panoramică de la barul de vară sau de la Sky Bar, situat lângă piscina de pe acoperiş.

Nesebăr se află la 20 km de Aeroportul Internaţional din Burgas şi foarte aproape de Sunny Beach, cea mai mare staţiune de la Marea Neagră.

Tarife 2017

Hotel Marieta Palace 4* Nessebar

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte – mic dejun inclus

CAMERA STANDARD 01.05-05.06
07.09-30.09
06.06-04.07
24.08-06.09
05.07-23.08
Loc in camera dubla 18 22 30
Pat suplimentar 15 18 24
Copil 2-12 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Camera single 28 33 50
APARTAMENT 01.05-05.06
07.09-30.09
06.06-04.07
24.08-06.09
05.07-23.08
Loc in apartament 27 33 45
Pat suplimentar 22 27 36
Primul si al doilea copil 0-12 ani Gratuit Gratuit Gratuit

Servicii incluse

  • Cazare cu mic dejun inclus

Nu sunt incluse

  • Taxa de statiune 6 euro/adult/sejur; 3 euro/copil/sejur (este obligatorie si se achita la sediul agentiei);
  • Transport (optional, 30 euro/adult; 25 euro/copil 2-12 ani, plecari zilnice in perioada 01 iunie-15 septembrie).

 

Datorita dinamicii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Descriere Nessebar

Situat la circa 120 km de Balcic, Nessebar este un orasel amplasat pe o peninsula lunga de 850 m si lata de 350 m, in care se ajunge printr-un istm. In timpul existentei sale indelungate, si-a pierdut 1/3 din teritoriu, fiind acoperit de mare. Sub apa, la 80 de metri distanta de tarm, inca se pot vedea ramasitele zidurilor fortaretei. In prezent se afla conservat doar zidul de vest cu poarta, care apara orasul de continent.

Nessebar este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, construit pe vechile ruine ale asezarii trace Mesambria. “Mesambria” insemna “orasul lui Melsa”, probabil intemeiatorul asezarii, si a fost dat de greci atunci cand au colonizat asezarea in anul 510 dupa Christos. Patronul orasului a fost ales zeul Apolo, grecii construind un templu si un teatru in onoarea sa. Din secolul III dupa Christos aici incep sa fie batute monede de aur.

Cel mai fin nisip de pe litoralul bulgar, vecinatatea cu orasul istoric, casele albe cu acoperis rosu presarate cu flori si multiplele biserici cu arhitecturi diverse va vor impresiona. Legata de acest oras printr-un drum ingust, precum pietrele de pe coliere, veti gasi o peninsula romantica, cu barcute pescaresti si navoade care stau sa se usuce, restaurante cu specific pescaresc si international. In afara de baza moderna de cazare, va veti putea bucura pe de o parte de alei romantice si locuri antice de vizitat, si pe alta parte de linistea si confortul dat de un bronzat pe malul marii, alinati de valuri, relaxat in bataia soarelui… Nu uitati – orasul este raiul golfuletelor romantice.

Plaja din Nessebar este una din cele mai bune de pe tot litoralul bulgar. Se spune ca aceste plaje din Nessebar au cel mai fin nisip al marii dintre plajele de la Marea Neagra.Trebuie mentionata si clima care datorita pozitiei sudice permite un sezon turistic mai lung pana in septembrie tarziu si chiar si octombrie. Sunt 2 plaje principale: cea care uneste orasul cu statiunea Sunny Beach si cea care este la sud de Nessebar spre hotelurile Ifa. La mijloc e peninsula pe care este ridicat orasul vechi, punctul central de inters turistic din zona.

In Nessebar se ofera posibilitati variate de cazare, in orasul vechi sunt in principal in case cu arhitectura medievala, modernizate, iar in orasul nou se ofera multiple posibilitati de cazare la hoteluri si vile de categorii de la 1* la 4*.

Locatie