Hotel Matilda 4*

Hotel Matilda 4*-Zakynthos, Grecia ,demipensiune, autocar

Plajele din Zakynthos, cu nisip magnific, apele de un smarald cristal, în combinație cu peisajele înflorite, încântă orice vizitator oferindu-le momente de neuitat.

Localizare: Situat în cea mai frumoasă zonă a insulei, în Vassilikos, la doar 7 km de orașul Zakynthos și în apropiere de aeroport.

Facilități hotel: Recepție, restaurant cu specific tradițional grecesc și internațional, bar, lounge, seif (contra cost), babysitting (la cerere și contra cost), piscină pentru adulți, piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, serviciu de închiriere mașini și parcare gratuită.

Facilități camere: Camerele au în dotare TV, telefon, mini-bar, aer condiționat (inclus în preț), acces internet Wi-Fi gratuit, uscător de păr, baie cu duș/cadă și balcon cu vedere către munte sau mare.

Early Booking 2018

Hotel Matilda 4*-Zakynthos, Grecia ,demipensiune, autocar

DATE DE PLECARE 2018 STANDARD

Loc în   DBL

FIRST BOOKING

Loc în DBL cu    REDUCERE 35% 

aplicată până la 30.11

27.05, 23.09 355 € 231 €
03.06, 10.06, 09.09, 16.09 399 € 259 €
08.07, 15.07 460 € 299 €
17.06, 24.06, 01.07 499 € 324 €
22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08, 02.09 527 € 343 €
Reducere cazare în cameră DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană 15 €  
Supliment SGL 100 €  

TARIFUL INCLUDE

  • 7 nopţi cazare;
  • Masa in functie de varianta de cazare aleasa;
  • Însoţitor de grup din partea agenţiei pe durata traseului cu autocarul;
  • Asistență turistică locala

Tariful nu include

  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiective turistice;
  • Alte taxe şi cheltuieli personale;
  • Programe opţionale;
  • Bilet ferry boat – 22* €/pers.  dus-intors

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918 sau turism@adminpedia.ro

Curiozități Zakynthos

   Broasca ţestoasă – simbolul insulei Zakynthos

        Principala atracţie a insulei este apariţia broaştei ţestoase uriaşe- Kareta comună. Aceasta a devenit simbolul insulei, şi de aceea imaginea ei împodobeşte numeroase suveniruri, începând cu tricouri şi sfârşind cu căni. Mii de ani căminul acestor broaşte a fost golful Laganas. Din cauza amplificării fluxului turistic în anii 60, bioritmul natural al acesteia a fost afectat şi încet broaştele au început să plece, luptând pentru supravieţuire. Sub presiunea organizaţiilor pentru protecţia animalelor a fost delimitată o fâşie de plajă lungă de 14 km, unde vizitatorii nu au acces.     

   Oraşul principal Zakynthos

     Cele mai multe obiective de interes istoric le veţi găsi în capitala Zakynthos. Din păcate, din cauza cutremurului, nu s-au conservat prea multe monumente, însă cele care au rezistat, merită cu adevărat să fie văzute. Restul oraşului a fost refăcut în stilul originar. Mai mult decât atât, potrivit instrucţiunilor, casele trebuie construite pe o fundaţie solidă, pentru a rezista la cutremure. Merită să vizitaţi monumentala catedrală datând din 1925, închinată zeului Dionisos, care a rezistat unuia dintre cutremurele mai mici şi biserica Moni tis Panagias tis Anafonitrias, deosebită prin faptul că, patronul său, tot zeul Dionisos şi-a trăit aici ultimii ani ai vieţii. Acest lăcaş sfânt a rezistat cutremurului, fără a suferi stricăciuni. Un alt obiectiv este capela Agios Nikolaus sto Molo, care se află în celălalt capăt al portului, în piaţa Plateis Salomou. Aici veţi găsi şi locul de odihnă al rămăşiţelor pământeşti ale lui Dionisos. Această construcţie nu a rezistat cutremurului, dar a fost reclădită din nou, piatră cu piatră.

    Pe insula Zakynthos mai puteţi admira şi expoziţiile găzduite de Muzeul Bizantin, datorită faptului că în secolele 17-18, insula a fost centrul şcolii ionice de pictură. Cele mai atrăgătoarea dintre lucrări sunt considerate adesea, cele ale unor pictori apatinând şcolii locale, executate în manieră realistă şi reprezentând sfinţi.

Locatie