H. Mistral

Ce poate fi mai frumos decât un sejur la Hotel Mistral, în frumoasa stațiune Balchik din Bulgaria?

Hotelul Mistral din Balchik este așezat în linia întâi de la mare, la 100 metri de plaja chiar lângă portul de yahturi.

Această proprietate este la 3 minute pe jos fată de plajă. Cu vedere la Marea Neagră și la fermecătorul port al localitătii Balcic, Hotelul Mistral oferă camere cu balcon privat. Facilitătile includ acces gratuit la Wi-Fi, închiriere de mașini și de biciclete.

Camerele de la Hotelul Mistral sunt amenajate în tonuri calde. Toate camerele oferă vedere la mare. Doar câteva camere permit introducerea unui pat suplimentar. Fiecare cameră este dotată cu TV, minibar, internet, telefon cu linie directă internatională, aer condiționat, uscător de păr.

Oaspeții se pot bucura de preparate din bucătăria locală și internatională la restaurantul în aer liber, care oferă vedere fermecătoare la port. Barul din hol oferă o largă varietate de băuturi, care include mărci selecționate de cafea italiană.

Hotel Mistral se află la doar 15 minute pe jos de Palatul Balcic și de grădina botanică.

Construit în anul 2006, Hotelul Mistral din Balchik dispune de cele mai moderne amenajări, restaurant-terasă pe malul mării cu privire panoramică, sală de conferințe și tot ceea ce este necesar pentru o întâlnire de afaceri și o vacanță plăcută și odihnitoare.

Servicii și Facilități Hotel  Mistral

  • Restaurant “El Marinero” cu terasă și vedere către mare,
  • Sală de conferințe de 60 locuri,
  • Seif la recepție,
  • Spălătorie/curățătorie chimică,
  • Rent-a-car,
  • Room service non-stop,
  • Parcare păzită contra cost. 

Rezervarea locurilor de parcare se face numai la recepție în ziua cazării.

Tarife

Tarife mic dejun

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur

Perioada 30.12-03.01.2018 Pachet 3 nopti Pachet 4 nopti
Loc in camera dubla 137 157
Loc in apartament 169 197
Camera single 212 248
Copil 2-12 ani 25 25
Pat suplimentar 107 131

Tarifele includ:

– 3 sau 4 nopti cazare cu mic dejun;
– Masa Festiva de Revelion;
– program de animatie cu DJ si foc de artificii;
– acces internet;
– taxa de statiune. 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Curiozitati

  • Balchick (Balcic) este unul dintre cele mai cunoscute orașe din punct de vedere turistic ale Bulgariei. Situat în partea de nord a litoralului, la 40 de km de Varna, Balchick-ul beneficiază din plin de poziționarea pe un teren terasat și încântă turiștii cu străduțele în pantă pietruite, cu clădirile sale albe cu influențe mediteraneene, cu golful care oferă o priveliște încântătoare asupra mării.
  • Orașul Balchick a cunoscut de-a lungul vremii perioade de dezvoltare, fiind în timpul dominației elene un important centru comercial și port important la Marea Neagră, mai târziu, a devenit una dintre cele mai dezvoltate piețe de cereale. În anul 1913, după terminarea Războiului Crimeii, Balchik-ul a fost anexat României, până în anul 1940, când a revenit din nou Bulgariei. Această perioadă de numai 27 de ani a adus orașului faima de mai târziu, prin atașamentul pe care l-a manifestat Regină Maria pentru aceste locuri, atașament arătat prin construirea unui palat de vară de o frumusețe și eleganță impresionantă.
  • Regina Maria a vizitat aceste locuri și, fire romantică și dornică de momente de singurătate,  a fost fascinată de pitorescul locului și a decis construirea unui palat în care să își petreacă perioada caldă a verii – Palatul de Vara de la Balchick.

Locatie