Hotel Mura

Hotel Mura 3* Albena – Rusalii 2017

Hotel Mura  este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Mura este situat pe malul mării, în apropiere de rezervația Baltata din Albena, oferind piscine, atât în interior, cât și în aer liber. Pune la dispoziție servicii all inclusive și de luat masa. Accesul WiFi este gratuit.

Restaurantul proprietății organizează seri tematice cu mâncăruri bulgărești, italienești și din fructe de mare, precum și seri speciale de grătar. Snack barul servește pizza, salate, fructe, înghețată și multe altele. Puteți savura băuturi înviorătoare în barul din hol.

Toate camerele oferă aer condiționat, TV prin cablu, minibar, birou și balcon cu vedere la mare sau la parc. Băile includ duș și uscător de păr.

Oaspeţii au la dispoziţie un centru de wellness și spa, cu studio de masaj și cadă cu hidromasaj.

Hotelul Mura oferă program de animație pentru copii și adulți, cu spectacole de seară, muzică live, mini disco, şah, table și multe altele.

Oaspeții pot practica numeroase sporturi, inclusiv volei de plajă, tenis, minigolf, baschet și squash, precum și sporturi nautice cum ar fi scufundări și windsurfing. Cei mici au la dispoziție un club pentru copii, piscină și loc de joacă.

Centrul stațiunii Albena se află la 900 m de proprietate. Aeroportul Varna este situat la 41 km.

Oferte Rusalii 2017

Hotel Mura 3* Albena – Rusalii 2017

Hotel Mura   Albena 

Oferta Rusalii 2017 – All inclusive

Perioada 01.06 – 05.06.2017
Loc in camera dubla 29
 Euro / persoana / noapte