Hotel Park Golden Beach

Hotel Park Golden Beach 4* Nisipurile de Aur – Rusalii 2017

Hotel Park Golden Beach 4* este la 3 minute pe jos față de plajă. Parkhotel Golden Beach este situat într-o zonă de parc liniştită, la numai 200 de metri de plaja lungă de 5 km, în Nisipurile de Aur, la 19 km de Varna. Oferă Wi-Fi gratuit.

Camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi cu balcoane cu vedere la mare.

Există un restaurant principal, un bar în hol şi un bar lângă piscina în aer liber.

Parkhotel dispune de un loc de joacă pentru copii, un mini teren de golf, un teren de volei şi un club pentru copii.

Oferte Paste 2018

Tarife Paste si 1 Mai 5 nopti

De la Pana la Camera Dubla Camera Dubla Large Camera Single Camera Tripla Camera Dubla Sea View Camera Dubla Seaside View Camera Dubla Low Cost Apartament Sea View Apartament Side Sea View Tip masa Min nopti
06/04/2018 01/05/2018 36.00 € 18.50 € 24.50 € 23.50 € 21.00 € 29.50 € 28.50 € All Inclusive 5

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918  sau turism@adminpedia.ro

Curiozitati

  • Nisipurile de Aur (Zlatni Pyasatsi) este una din cele mai mari si mai cunoscute statiune de pe litoralul bulgaresc. Numele ii vine de la culoarea aurie a nisipului foarte fin, potentat frumos de albastrul cerului si al marii. Este o statiune vesela si primitoare, un loc unde te poti odihni dar si distra foarte usor.
  • Situata la 13 km de Albena si la 17 km de Varna, statiunea Nisipurile de Aur se afla in mijlocul Parcului National cu acelasi nume. Plaja este destul de scurta, avand 4 km lungime si o latime de aproximativ 100 de metri. Este frumos amenajata si in unele sectoare accesul este cu plata. Deasupra statiunii se vad structurile de calcar ale platoului Fregenskoto si o mare de verde, Nisipurile de Aur alfandu-se intre Marea Neagra si padurea ce face parte din parcul national cu acelasi nume. Padurea deasa este formata din mai multe specii de arbori specifici zonei, oferind turistilor posibilitatea de a aface plimbari relaxante la umbra.
  • Nisipurile de Aur este o statiune deschisa din mai pana in octombrie dar are si cateva hoteluri care sunt deschise tot timpul anului, statiunea fiind foarte aproape de orasul Varna.