Hotel Perla

Hotel Perla 3* Nisipurile de Aur

Hotel Perla este situat  la 7 minute pe jos față de plajă. Bucurându-se de o locaţie liniştită într-un cadru verde, renovatul Hotel Perla este un loc plăcut şi fermecător în staţiunea populară Nisipurile de Aur.

Hotelul modern oferă facilităţi şi servicii excelente, oferite de un personal prietenos şi dedicat. Atmosfera calmă şi relaxată de la Hotelul Perla cu o frumoasă grădină luxuriantă vă va face şederea de neuitat.

Camerele sunt curăţate în fiecare zi. Acestea au covoare şi pardoseli din lemn laminat. Interiorul luminos şi spaţios va aduce un somn de noapte liniştit.

Restaurantul are o terasă cu grădină spaţioasă şi o zonă de grătar. Cina dvs. va fi însoţită de muzică live şi un program excelent de divertisment. Savuraţi cocktailuri delicioase la barul din hol, care este deschis 24 ore pe zi.

Bucuraţi-vă de piscina în aer liber cu o secţiune pentru copii şi băuturi răcoritoare la barul de la piscină. Centrul staţiunii Nisipurile de Aur, cu variatele sale restaurante, cafenele şi baruri se află la doar 500 metri de hotel, cu o staţie de autobuz la 10 metri de la Hotelul Perla.

Tarife 2017

Hotel Perla 3* Nisipurile de Aur
–  Zile gratuite:

  • Platesti 5 nopti de cazare si stai 7
  • Platesti 10 nopti de cazare si stai 14
  • Oferte valabile pentru sejururi efectate in perioadele 10.05 – 15.06.2017 si 08.09 – 31.10.2017 
  • Ofertele nu sunt incluse in tarife.

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte – mic dejun

CAMERA STANDARD 10.05-15.06
08.09-31.10
16.06-11.07
26.08-07.09
12.07-25.08
Loc in camera dubla 11 21 28
Pat suplimentar 8 15 20
Copil 0-13 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Camera single 14 31 41
CAMERA FAMILY
(minimum 3 persoane)
10.05-15.06
08.09-31.10
16.06-11.07
26.08-07.09
12.07-25.08
Loc in camera family 15 31 41
Pat suplimentar (a patra persoana) 11 22 29
Primul si al doilea copil 2-13 ani Gratuit Gratuit Gratuit

Supliment cina: 8 euro/zi/adult si 4 euro/zi/copil
Supliment all inclusive light: 11 euro/zi/adult si 6 euro/zi/copil

Servicii incluse

  • Cazare cu mic dejun

Nu sunt incluse

  • Taxa de statiune 6 euro/adult/sejur; 3 euro/copil/sejur (este obligatorie si se achita la sediul agentiei);

Datorita dinamicii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur (Zlatni Pyasatsi) este una din cele mai mari si mai cunoscute statiune de pe litoralul bulgaresc. Numele ii vine de la culoarea aurie a nisipului foarte fin, potentat frumos de albastrul cerului si al marii. Este o statiune vesela si primitoare, un loc unde te poti odihni dar si distra foarte usor.
Situata la 13 km de Albena si la 17 km de Varna, statiunea Nisipurile de Aur se afla in mijlocul Parcului National cu acelasi nume. Plaja este destul de scurta, avand 4 km lungime si o latime de aproximativ 100 de metri. Este frumos amenajata si in unele sectoare accesul este cu plata. Deasupra statiunii se vad structurile de calcar ale platoului Fregenskoto si o mare de verde, Nisipurile de Aur alfandu-se intre Marea Neagra si padurea ce face parte din parcul national cu acelasi nume. Padurea deasa este formata din mai multe specii de arbori specifici zonei, oferind turistilor posibilitatea de a aface plimbari relaxante la umbra.
Nisipurile de Aur este o statiune deschisa din mai pana in octombrie dar are si cateva hoteluri care sunt deschise tot timpul anului, statiunea fiind foarte aproape de orasul Varna.
Posibilitatile de cazare in statiune sunt multiple, fiind inregistrate peste 70 de hoteluri si vile, unele dintre ele constructii noi sau renovate. Constructiile sunt impunatoare sunt doatate cu numeroase facilitati pentru relexarea si distractia turistilor: locuri de joaca pentru copii, restaurante, terase, baruri, sali de fitness, terenuri de sport, spatii de relaxare SPA. Deoarece plaja este destul de mica comparativ cu numarul unitatilor de cazare, majoritatea hotelurilor au amenajate piscine pentru adulti si copii. Conditiile din hotelurile de patru si cinci stele sunt in general foarte bune, iar cele din hotelurile de doua si trei stele sunt decente. Marea majoritate practica turismul in sistem All inclusive, care inseamna servicii de cazare, masa bufet suedez si bauturi autohtone. Acest sistem a ajuns simbolul turismului bulgar fiind foarte apreciat de vecinii romani si nu numai, turisti din tari precum Germania, Polonia, Anglia, Rusia, Norvegia si Suedia populeaza statiunile an de an.

Statiunea Nisipurile de Aur este recomandata atat familiilor cu copii, cat si tinerilor care gasesc aici numeroase posibilitati de distractie: baruri, discoteci si cluburi moderne. Pentru cei care doresc sa practice sport, exista mai multe terenuri de tenis in aer liber sau acoperite, terenuri de fotbal, un club de echitatie. Una dintre atractiile statiunii Nisipurile de Aur este Aquapolis, un parc de distractii acvatic, fiind primul de acest gen din Bulgaria, ce se afla la iesirea din statiune inspre Constantin si Elena.

Pentru cumparaturi, de-a lungul statiunii sunt deschise mai multe magazine cu suveniruri, haine si incaltaminte. 

Restaurantele din Nisipurile de Aur au meniuri in limba romana si servesc preparate traditionale bulgaresti sau apartinand bucatariei internationale. Exista si restaurante cu preparate pescaresti sau orientale. Daca doriti sa serviti doar o gustare, pe faleza sunt numeroase fast-food-uri, pizzerii, terase cu autoservire, cofetarii si baruri. 
In statiune functioneaza si un cinematograf in aer liber, o gradina de vara, mai multe cazino-uri, precum si cluburi de noapte foarte cunoscute.