Hotel Pomorie

Hotel Pomorie 3* Sunny Beach  – Sejur in Bulgaria 2017

Hotel Pomorie este situat la numai 2 minute pe jos față de plajă. Acest atrăgător hotel all inclusive se bucură de o minunată locaţie la marginea dunelor de nisip care duc la plaja frumoasă.

Hotelul Pomorie – All Inclusive oferă camere plăcute cu balcon şi o piscină în aer liber cu bar, şezlonguri şi umbrele de soare, care pot fi folosite gratuit.

Pe promenada care se întinde de-a lungul plajei se poate ajunge din Pomorie la centrul plin de viaţă al staţiunii Sunny Beach în doar câteva minute.

Pachetul all-inclusive cuprinde 3 mese pe zi de la bufet şi băuturi alcoolice şi fără alcool care însoţesc mesele şi sunt servite la barul din hol. Barul hotelului oferă diverse gustări între mese.

Un program de divertisment bogat este oferit 6 zile pe săptămână. Există o cină bulgărească specială, o seară de dans şi o petrecere în grădină, precum şi program de divertisment pentru copii. De asemenea, oaspeţii pot lua parte la diverse activităţi sportive, cum ar fi volei, tenis de masă, şah, darts, aerobic şi alte jocuri.

Tarife 2017

Hotel Pomorie 3* Sunny Beach  – Sejur in Bulgaria 2017

Oferte Zile Gratuite

Zile gratuite:

  • Platesti 6 nopti de cazare si stai 7
  • Platesti 7 nopti de cazare si stai 8
  • Platesti 8 nopti de cazare si stai 9
  • Platesti 9 nopti de cazare si stai 10
  • Platesti 10 nopti de cazare si stai 11
  • Oferte valabile pentru sejururi in perioada 15.05-31.05.2017 si 09.09-30.09.2017 

Ofertele de mai sus nu sunt incluse in tarifele din tabel.

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte – all inclusive

CAMERA STANDARD 15.05-09.06
09.09-30.09
10.06-07.07
19.08-08.09
08.07-18.08
Loc in camera dubla 28 36 42
Pat suplimentar 22 29 34
Copil 0-12 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Camera single 28 47 53

Servicii incluse

  • Cazare cu all inclusive

Nu sunt incluse

  • Taxa de statiune 6 euro/adult/sejur; 3 euro/copil/sejur (este obligatorie si se achita la sediul agentiei);
  • Transport (optional, 30 euro/adult; 25 euro/copil 2-12 ani, plecari zilnice in perioada 01 iunie-15 septembrie).

Descriere Sunny Beach

Va doriti sa incercati ceva nou anul acesta in ceea ce priveste organziarea concediului dumneavoastra?

Atunci este ocazia perfecta sa alegeti un sejur in statiunea Sunny Beach din Bulgaria, o combinatie magica a muntelui si a plajei!

Sunny Beach este una dintre cele mai mari statiuni de pe litoralul bulgaresc. Situata la 36 km nord de Bourgas, si 88 km sud de Varna, Sunny Beach ofera peste 100 de hoteluri. Cei peste 8 km de plaja se gasesc intr-un mic golf natural, inconjurati de culmile muntilor Balcani, ce se afla in partea de nord.

Denumirea “Sunny Beach” din limba engleza este traducerea din limba bulgara a “Slncev Brjag”, o regasiti si ca “Slncev Briag”, si ca “Slncev Bryag”.

Sunny Beach este o combinatie magica a muntelui si a plajei, vecinatatea orasului antic Nessebar – edificiul arhitectural si istoric al culturii bulgare (partea de sud) – lipsa mareelor si magnificele parcuri interioare – aceasta este imaginea “oraselului perfect pentru recreere” – Sunny Beach. Pe drept cuvint se poate spune ca aceasta este varianta optima – posibilitati pentru orice gusturi si buzunare.

Statiunea s-a format pe malul unui golf de frumusete aparte, un pic mai la nord de statiunea-oras Nessebar. Mandria statiunii sunt dunele de nisip fin ce se intilnesc in deosebi in partea sudica a statiunii, malul curat al marii, unele plante de pe litoral sunt incluse in Cartea Rosie. Odata creata aceasta “poza a statiunii” in imaginatia Dvs – va rog sa mai adaugati (in partea de nord ) inceputul masivului muntos Stara Planina. Linistea statiunii este asigurata de departarea de sosele principale si cai ferate, si de marile orase.

Plaja statiunii Sunny Beach a fost decorata inca din 1996 cu “blue flag” pentru servicii de calitate inalta prestate pe litoral. Lungimea plajei este de circa 8-10 km, la fel ca si Mamaia, dar plaja este mult mai solicitata, numarul de hoteluri fiind dublu. Caracteristica litoralului bulgar sunt multitudinea piscinelor, deci latimea oarecum mai restrinsa a plajei (circa 30-40 m) nu va sta in calea concediului perfect.

Locatie