Hotel Sea Breeze

Hotel Sea Breeze 3* Sunny Beach

Hotel Sea Breeze este la 1 minut pe jos față de plajă. Briz – Seabreeze este un hotel modern cu 5 etaje, situat într-o zonă superbă pe plaja stațiunii Sunny Beach, în imediata apropiere a numeroaselor restaurante, baruri şi magazine. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la o piscină în aer liber.

Promenada centrală a stațiunii, plină de magazine de suveniruri care merită vizitate, precum și diverse locuri de divertisment, se află în apropierea Hotelului Seabreeze. Accesul la internet WiFi în camere este disponibil la un cost suplimentar.

Oaspeții pot savura preparate din bucătăria locală şi internațională la restaurantul hotelului şi beneficiază de șezlonguri gratuite la piscina în aer liber. La cerere și la un cost suplimentar, oaspeţii se pot bucura de masaje. Aeroportul Burgas este situat la 28 km.

Tarife 2017

Hotel Sea Breeze 3* Sunny Beach

Zile gratuite:

  • Platesti 5 nopti de cazare si stai 7
  • Platesti 12 nopti de cazare sis tai 14
  • Oferte valabile pentru sejururi in perioada 20.05-15.06.2017 si 10.09-30.09.2017

Ofertele de mai sus nu sunt incluse in tarifele din tabel.

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte – mic dejun

CAMERA STANDARD
Vedere la parc
20.05-15.06
10.09-30.09
16.06-10.07
26.08-09.09
11.07-25.08
Loc in camera dubla 17 23 28
Pat suplimentar 12 16 20
Primul copil 0-12 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Camera single 25 32 56

Servicii incluse

  • Cazare cu mic dejun

Nu sunt incluse

  • Taxa de statiune 6 euro/adult/sejur; 3 euro/copil/sejur (este obligatorie si se achita la sediul agentiei);
  • Transport (optional, 30 euro/adult; 25 euro/copil 2-12 ani, plecari zilnice in perioada 01 iunie-15 septembrie).

Descriere Sunny Beach

Sunny Beach este cea mai mare statiune a litoralului bulgaresc, cu cea mai lunga plaja cu nisip fin, cu hoteluri dispuse pe plaja si printre dunele de nisip, fiind totodata si cea mai insorita statiune.

Scaldata de razele soarelui si de briza marii incepand din luna mai si pana in luna octombrie, Sunny Beach isi asteapta turistii in cele peste 100 de hoteluri si in numeroasele restaurante, taverne cu spectacole de folclor, baruri, sali de cinema, teatre, cluburi, casinouri, discoteci si cafenele. Magazine cu suveniruri isi asteapta clientii peste tot in statiune.

Aici se pot practica aproape toate sporturile nautice – surfing, plimbari cu water ski, water parachute, navigatie si multe altele, dar si alte sporturi precum tenis, volei pe plaja, mini-golf, bowling; in statiune exista si sali de fitness si un centru de echitatie. Copiii au propriul lor paradis, in care se pot juca si se pot distra – o multime de locuri de joaca, piscine special amenajate, trambuline, carting si multe alte posibilitati de distractie.

Sunny Beach ofera vizitatorilor sai si programe culturale variate, concerte, diverse expozitii si este punctul de plecare pentru excursiile organizate la nivel local.