H.Sirena

Sunny Beach este una dintre cele mai atractive stațiuni de la Marea Neagră, aflându-se în partea de sud a Rivierei Bulgărești de la Marea Neagră. Orașul vechi Nessebar este inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO și se află la mai puţin de 2 km de Hotelul Sirena. Aeroportul Burgas este situat la 25 km.

Pentru stațiunea Sunny Beach tarifele pentru sezonul estival 2017 încep de la 7 Euro/ noapte/ persoană, tarif cu mic dejun, într-o locație de 2 stele, pentru cei mai puțin pretențioși.

Pentru cei care preferă un comfort sporit, vă recomandăm Hotel Sirena din stațiunea Sunny Beach, un hotel de 3 stele, situat la 2 minute de plajă, cu piscină mare în aer liber, zonă de fitness, camere utilate modern, cu aer condiționat, balcon și vedere la mare.

Hotel Sirena Sunny Beach este poziționat în partea de sud a stațiunii Sunny Beach, la aproximativ 800 m față de centrul stațiunii și la doar 20 m față de plajă.

Restaurantul elegant al Hotelului Sirena are vedere la piscină și servește specialități bulgărești și internaționale, în interior sau pe terasa însorită. Oaspeții pot savura de asemenea cocktailuri la barul hotelului.

Oferte

Tarifele din tabelul alăturat sunt exprimate în Euro/persoană/noapte – mic dejun inclus 

CAMERA STANDARD 24.05-10.06
06.09-22.09
11.06-04.07
26.08-05.09
05.07-25.08
Loc în cameră dublă 12 18 25
Pat suplimentar 10 14 20
Copil 0-12 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Cameră single 16 27 44

Pentru supliment pranz se adaugă:

 • 5 euro/zi/adult
 • 3 euro/zi/copil  

Pentru supliment cină se adaugă:

 •  7 euro/zi/adult
 • 4 euro/zi/copil; 

Servicii incluse

 • Cazare cu mic dejun

Nu sunt incluse

 • Taxa de stațiune – 6 euro/ adult/ sejur; 3 euro/ copil/ sejur (este obligatorie și se achită la sediul agenției);
 • Transport cu autocar (opțional, 30 euro/ adult; 25 euro/ copil 2-12 ani – plecări zilnice în perioada 01 iunie -15 septembrie).

 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

Curiozități

 • Statiunea Sunny Beach mai este denumită și “Children Beach”, datorită posibilităților de distracție a copiilor și existența unui mediu propice siguranței acestora: nisipuri fine, plaja întinsă cu intrare lină în mare, apă lipsită de flora și fauna dăunătoare. În majoritatea restaurantelor se găsesc meniuri speciale pentru copii, cu locuri de joacă și posibilități de organizare a petrecerilor și a concursurilor sportive.
 • Statiunea oferă o multitudine de posibilități de agrement, puteți să faceți parasailing, să închiriați un schi-jet, iubitorii de scuba diving pot face scufundări în zone superbe, windsurfing, parapantă, yacht de elită, școală de călărie, tir cu arcul, minigolf, cricket, bowling, biliard, tenis, baschet, volei.
 • De la un capăt la altul al stațiunii există posibilitatea deplasării cu trenulețul, mașinute de golf , trotinete electrice sau tricicletă.
 • În materie de atracții turistice, nimeni, indiferent de vârstă, nu ar trebui să rateze o plimbare în orașul vechi Nessebar, construit pe ruinele cetății tracice Mesambria, plimbare care va da cu siguranta o nota boema vacanței, cu străduțe pline de magazine de suveniruri și restaurante cochete cu vedere la mare. Pentru iubitorii de natură și plimbări în parcuri există Ropotamo, un parc național spre orașul Sozopol.