Hotel Tisa

Hotel Tisa 3* Baile Olanesti

Hotelul Tisa se află în orașul balnear Băile Olănești și are piscină interioară, centru de fitness și cadă cu hidromasaj, cu acces gratuit pentru oaspeți. Se oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Fiecare cameră a Hotelului Tisa are aer condiționat, un TV cu canale prin cablu, telefon și baie cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De asemenea, unele camere oferă balcon și frigider mic. Camerele se află în 2 clădiri separate, care sunt conectate prin zona piscinei interioare.

Hotelul include restaurant, iar cea mai apropiată stație de autobuz este la doar 100 de metri. Gara din Râmnicu Vâlcea se află la 18 km.

Dotari generale: restaurant -86 locuri, parcare proprie, internet, sala de fitness, centrala telefonica proprie, , bar (2 mese de biliard), 2 terase, baza proprie de tratament, cabinet medical.

Dotari camere:  TV, minifrigider, baie cu dus, balcon, internet

Servicii masa:  masa se serveste in restaurantul propriu, categoria 3 stele, in sistem bonuri valorice.

 Tratament: baza proprie de tratament ofera clientilor urmatoarele proceduri terapeutice: electroterapie, aerosoli, magnetoterapie, bai galvanice, masaj; factori de cura: ape minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate.

 

Datorita dinamicii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro

 

Baile Olanesti

Statiunea Băile Olăneşti se află la 18 km NV de Rm.Vâlcea, reşedinţa judeţului. Este străbătută de valea râului Olăneşti deschisă înspre sud şi închisă înspre nord, ceea ce determină pătrunderea razelor solare toată ziua. Este aşezat la o altitudine de 450 m.
Statiunea Baile Olanesti este una dintre putinele localitati din tara care intruneste in chip armonios doi factori naturali de cura: factorul climatic si topoclimatic local, si factorul hidromineral constituit din apele minerale.

Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale. In statiune se gasesc peste 35 surse hidrominerale, atat ca izvoare naturale, cat si ca rezultat al unor lucrari de foraje si miniere (puturi si galerii). Un numar de 15 izvoare minerale sunt captate pentru cura interna sunt necaptate. Doua izvoare minerale si patru sonde cu apa minerala sunt folosite pentru cura externa (balneatie).

In statiunea Baile Olanesti se pot trata:
– boli ale aparatului digestiv si ale glandelor anexe ( enterocolite cronice, gastrite cronice, sechele ale stomacului operat, ulcerul gastro-duodenal);
– afectiuni digestive ( afectiuni inflamatorii cronice ale intestinului, colicista cronica necalculoasa, dischinezii, litiaze biliare, pancreatite, steatoza hepatica diabetica);
– boli de nutritie si metabolism ( diabetul zaharat, dislipidemie, guta, hiperuricemiile, obezitatea);
afectiuni cronice ale rinichilor ( litiaze renale, pielite, cistite, pielocistite);
– boli profesionale (intoxicatii cronice cu metale grele: plumb, mercur, arsen);
– afectiuni respiratorii (astm bronsic, bronsita cronica asmatiforma, rinosinuzite cronice alergice netuberculoase);
– afectiuni cardiovasculare
– arteriopatii periferice

 

Oferta Craciun

Oferta Craciun

Oferta valabila in perioada 23.12 – 27.12.2017

Tarife in LEI/persoana/pachet

Perioada Dubla standard  Dubla deluxe  Dubla   executive/Apartament
23.12 – 27.12.2017 490 580 640

Tariful include:
-3 nopti cazare si pensiune completa

Oferta Revelion

Oferta Revelion

Oferta valabila in perioada 29.12.2017 – 03.01.2018

Tarife in LEI/persoana/pachet

Perioada  Dubla standard Dubla deluxe Dubla Executive/Apartament
29.12.2017-03.01.2018 1490 1610 1690

Tariful include:
-3 nopti cazare cu pensiune completa

Locatie