H. Zachos

Tarifele pentru hotel Zachos din Skiathos încep de la 83 Euro/ persoană, sejur 7 nopți, transport indivual.

Hotel Zachos este  situat la 8 minute pe jos față de plajă. Amplasat într-o zonă cu vegetaţie luxuriantă, la 500 de metri de plaja din Troulos şi la 10 km de oraşul Skiathos, Hotelul Zachos oferă unităţi de cazare în sistem self-catering, cu balcon cu vedere la grădini. Are un bar în aer liber şi un teren de joacă.

Toate camerele hotelului Zachos  au aer condiţionat şi chicinetă cu plită şi frigider. De asemenea, acestea au TV cu ecran plat şi baie privată.

Barul hotelului are zone reci și umbrite, unde oaspeții se pot bucura de o băutură răcoritoare. La 100 de metri se găsesc restaurante și magazine.

Oaspeții au acces la facilitățile de grătar şi pot juca tenis de masă. În zonele publice există acces WiFi gratuit.

Locația: Renumita plajă Koukounaries este la 5 km. Oraşul Skiathos este situat la 10 km. Hotelul Zachos oferă o parcare privată gratuită.

Oferte

Tarifele din tabelul de mai jos sunt exprimate in Euro, pentru 2 persoane, sejur 7 nopți, transport individual

 Plecare 11.06.2017 18.06.2017 25.06.2017 02.07.2017 09.07.2017 16.07.2017 23.07.2017 30.07.2017
 Cameră dublă 165 165 165 215 220 360 365 365

 

Servicii incluse:

  • Cazare 7 nopti
  • Masă – fără masă inclusă

 

Servicii neincluse:

  • Transport
  • Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale
  • Alte taxe și cheltuieli personale

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0743 037 338  sau turism@adminpedia.ro 

Curiozitati

  • Insula Skiathos este un tărâm binecuvântat de zei. Deși a avut un trecut tumultos „vizitat” de venețieni, bizantini, otomani și pirați furioși, printre care se număra și celebrul pirat Barbarossa, frumusețea insulei este de poveste, iar urmele pașilor celor care au trecut pe aici au devenit acum obiective turistice fascinante. Pe insula Skiathos vă așteaptă peisaje sublime amestecate cu povești antice și medievale, o varietate de hoteluri și restaurante încântătoare, cu tarife rezonabile, și o viață de noapte cosmopolită. 

 

  • Insula Skiathos este parte a grupului de insule grecești Sporades, alături de Skopelos, Alonissos și Skyros, însă este, fără îndoială, cea mai atrăgătoare dintre ele, atât pentru cupluri, cât și pentru familii. O insulă mică, cu o suprafață de doar 48 km2, insula se bucură de nu mai puțin de 60 de plaje, fiecare dintre ele cu farmecul propriu. Veți putea descoperi plaje micuțe și retrase, acoperite cu pietriș, sau plaje lungi îmbrăcate cu nisip fin și asaltate de turiști. Plajele sunt scăldate de ape de smarald, ce amintesc de peisajele din Caraibe, multe din ele bucurându-se de umbra pădurilor de pini și a stâncilor albe ce desăvârșesc peisajele. Cea mai frumoasă și renumită plajă a insulei este plaja Koukounaries, această fiind considerată una dintre cele mai impresionante plaje nu doar din Grecia, ci din întreaga Europă.