Hotel Zimbru 3*

Hotel Zimbru 3*-Iasi

Amplasat într-o zonă centrală a Iaşului, vis-a-vis de centrul comercial Iulius Mall, Hotelul Zimbru*** reprezintă un nou punct de interes pe harta oraşului fiind o construcţie nouă, finalizată în decembrie 2012 şi vine cu un nou concept adresându-se tuturor categoriilor de oaspeţi, atât celor veniţi în interes de afaceri, cât şi celor veniţi în vacanţă, pentru relaxare.
Acest concept nou, de ApartHotel, combină cu succes flexibilitatea clasicului apartament de locuit cu serviciile profesioniste ale unui hotel.

Restaurantul elegant serveşte specialităţi românești tipice și mâncăruri internaționale. Barul Hotelului Zimbru oferă o serie largă de sortimente de bere.

Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită. Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 100 m, iar Gara Iaşi, la 4 km. Palatul Culturii este situat la mai puțin de 15 minute de mers pe jos. 

Oferta 2017

Hotel Zimbru 3*-Iasi

Tarife valabile pana la 31.12.2018

Tarife valabile in perioada 01.10 – 31.12.2017

 Tip camera
Pax Tarif / camera / noapte
* fara mic dejun * cu mic dejun
 Single Standard 1 145 Lei 165 Lei
 Dubla Standard 2 160 Lei 200 Lei
 Garsoniera Reg. Single 1 165 Lei 185 Lei
 Garsoniera Reg Double 2 175 Lei 215 Lei
 Pat suplimentar 1 50 Lei 70 Lei

 * Tarifele includ cazare cu / fara  mic dejun ( 20 lei / persoana), TVA, taxa locala si parcare.

Oferta 2018

Tarife valabile in perioada 01.01 – 31.12.2018

 Tip camera
Pax Tarif / camera / noapte
* fara mic dejun * cu mic dejun
 Single Standard 1 150 Lei 170 Lei
 Dubla Standard 2 165 Lei 205 Lei
 Garsoniera Reg. Single 1 165 Lei 185 Lei
 Garsoniera Reg Double 2 180 Lei 220 Lei
 Pat suplimentar 1 50 Lei 70 Lei

 * Tarifele includ cazare cu / fara  mic dejun, TVA, taxa locala si parcare.

Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

0720065918 sau turism@adminpedia.ro

Curiozitati Iasi

Oferta turistică a oraşului Iaşi este largă şi acoperă toată gama de interese.  Monumentele istorice sunt întâlnite la tot pasul, iar clădirile impunătoare străjuiesc marile bulevarde şi străduţele adiacente. Aici se află şi cea mai veche grădină botanică din România, care adăposteşte peste 800 de specii de trandafiri, precum şi numeroase muzee, biserici şi parcuri de o frumuseţe surprinzătoare. De precizat şi faptul că Iaşi este capitala ortodoxiei din nordul ţării, fiind locul în care îşi are sediul Mitropolia Moldovei şi a Bucovinei şi este punct de plecare spre numeroasele lăcaşe de cult din regiunea Moldova.

Unul dintre simbolurile oraşului Iaşi este, indiscutabil, Palatul Culturii. Această clădire impresionantă este opera arhitectului I.D. Berindei. Construcţia sa a început în 1906 şi abia două decenii mai târziu a fost finalizată, fiind inaugurat de Regele Ferdinand al României. Conceput ca o construcţie în stil neogotic, Palatul Culturii din Iaşi se remarcă prin grandoare şi detaliile arhitecturale. În prezent, Palatul Culturii este sediu pentru numeroase instituţii culturale.

Parcul Copou, situat pe dealul cu acelaşi nume, este o oază de verdeaţă în capitala Moldovei şi locul în care marele poet Mihai Eminescu s-a odihnit la umbra teiului care acum îi poartă numele. Lângă Teiul lui Eminescupoate fi admirat şi bustul poetului, iar în apropiere funcţionează Muzeul Eminescu din patrimoniul căruia fac parte opere importante şi volume de poezii.

Grădina Botanică din Iaşi este cea mai veche din România. Acest spaţiu este un loc mirific, unde mii de specii de plante pot fi admirate în toată splendoarea lor. Grădina Botanică din Iaşi a fost înfiinţată în 1856. Aici sunt cultivate plante ornamenale, plante mediteraneene, tropicale, ierboase, lemnoase şi poate fi admirată o colecţie de 800 de varietăţi de trandafiri.

Regiunea Moldovei este renumită pentru încărcătura spirituală şi numărul impresionant de lăcaşe de cult. Unul dintre simbolurile Iaşului este clădirea Mitropolia Moldovei şi Bucovinei situată în centrul oraşului şi unde credincioşii se pot închina la Moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, considerată de creştini ocrotitoarea Moldovei. În fiecare an, aici vin să se închine şi să se roage la moaştele Sfintei Parascheva sute de mii de credincioşi.