Oferta

InterRail Global Pass

 

InterRail Global Pass este un abonament ce va permite sa calatoriti nelimitat cu trenul in 30 de tari europene: Austria , Belgia, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Finlanda, Franta , Germania, Marea Britanie, Grecia, Ugaria, Italia, Luxemburg , Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Irlanda, Macedonia, Romania (doar nerezidentii), Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Suedia, Turcia.

InterRail Global Pass este disponibil la clasa I si a II a pentru adulti/ copii (4 -11 ani inclusiv) si seniori (peste 60 ani) si la clasa a II a pentru tineri (12 – 25 ani inclusiv). InterRail Global Pass poate fi achizitionat atat in varianta zile flexibie sau continuu.

 

Tarife

TARIFE

 

Flexibil: 5 zile de calatorie intr-o perioada de 10 zile sau 10 zile in 22 zile;

Continuu: 15 zile, 22 zile, sau o luna.

Clasa

Validitate

Tip

Adult

Tanar

Senior

Copil

1

5 zile din 10 zile

Flexibil

439 €

N/A

396 €

222 €

2

281 €

186 €

254 €

143 €

1

10 zile in 22 zile

623 €

N/A

561 €

314 €

2

398 €

270 €

359 €

202 €

1

15 zile

Continuu

688 €

N/A

621 €

347 €

2

440 €

312 €

397 €

222 €

1

22 zile

805 €

N/A

726 €

405 €

2

514 €

343 €

464 €

260 €

1

1 luna

1039 €

N/A

937 €

522 €

2

663 €

440 €

598 €

333 €

 

Informatii utilie

Conditii, beneficii, eligibilitate si alte informatii utile

Eligibilitate: InterRail Global Pass poate fi achizitionat de orice persoana cu resedinta in Europa. Daca un cetatean de pe un alt continent decat cel european, sta pe o perioada mai mare de 6 luni in Europa (fapt dovedit printr-o viza de vacanta) , el  trebuie tratat ca un rezident , putand astfel sa achizitioneze InterRail Global Pass. Locuitorii din regiunile overseas, sau din statele vecine Europei, nu au dreptul de a achizitiona un InterRail Global Pass. La momentul achizitionarii, calatorul trebuie dovedeasca tara sa de resedinta si data nasterii, prin intermediul unei carti de identitate, pasaport sau permis de sedere.

Beneficii: Posesorii de InterRail Global Pass beneficiaza, pe langa accesul complet la trenurile de viteza, trenuri regionale si locale, si de:
– acces la trenuri speciale: IC (Trenurile InterCity), EC ( trenuri EuroCity), ICE ( trenul de mare viteza german )
– tarife Speciale la achizitionarea biletelor pentru: Eurostar, Thalys, AVE, Talgo 200, Talgo Day, Spanish Day and Night Trains, TGV Geneva-Med, TGV Lyria, TGV Brussels-France TGV, Swedish Trains, Berlin-Warszaw Express, TGV France-Italy, Paris-Germany CNL, City Night Line, Lusitania, Elipsos.        – O intreaga lista de bonusuri, pe care le regasiti in user guideul de folosire a InterRail Pass

Nota: Trenurile panoramice, trenurile de mare viteza sau trenurile de noapte necesita un supliment si o rezervare de loc obligatorie. Numarul de locuri disponibile pentru utilizatorii InterRail Global Pass poate fi limitat la aceste trenuri, astfel incat clientul ar trebui sa faca rezervarea cat mai devreme posibil..

Conditii: Titularii unui InterRail Global Pass nu il pot folosi in propria tara de resedinta. Cu toate acestea, titularul unui astfel de pass are dreptul de a cumpara un bilet pentru rute in interiorul tarii sale de resedinta, la un pret redus:  iesirea din orasul de resedinta, pana la punctul de frontiera unde va parasi tara sau de cel mai apropiat aeroport din tara de resedinta; revenirea  la cel mai apropiat aeroport, in tara sa de resedinta sau in punctul de frontiera unde va reintra in tara .

Legitimatiile de acces trebuie sa fie validate in termen de 6 luni de la data emiterii. Abonamentele trebuie sa fie validate inainte de a calatori cu primul tren  / prima utilizare a Pass-ului de catre un functionar feroviar din Europa care, de asemenea, completeaza si  numarul pasaportului

InterRail Global Saver Passreducere pentru 2 sau mai multe persoane care calatoresc impreuna.

Regula 7 pm.Daca un tren de noapte pleaca din statie dupa ora 7.00 pm si ajunge la destinatie dupa ora 4.00 am, se considera ca o singura zi dintr-un flexipass a fost consumata. Astfel, pe pass va fi mentionata doar ziua in care trenul ajunge la destinatie.

Important: Inainte de fiecare imbarcare intr-un tren, autobuz sau barca, este important ca pasagerii sa noteze calatoria in spatiul alocat pe coperta InterRail pass. In cazul in care pasagerii calatoresc fara sa fi inregistrat calatoria in Raportul de calatorii, ei risca o amenda si plata unui bilet cu tariful complet.

Restituirea, constand in 85% din valoarea pass-ului, se poate face numai daca

–          abonamentul este prezentat la agentie, in original, inainte de prima zi de validitate inscrisa pe el.

–          Este neutilizat si nevalidat

In cazul in care se solicita restituirea dupa prima zi de validitate trebuie indeplinite simultam urmatoarele conditii: abonamentul a fost anulat prin trasarea a doua linii diagonale, inscris ca “NOT USED”, stampilat si semnat, inainte sau in prima zi de validitate, de catre personalul din una din garile europene (exceptie Romania) si cererea de rambursare a fost depusa in termen de o luna de la ultima zi de validitate a pass-ului. Nicio cerere de rambursare nu poate fi acceptata dupa aceasta perioada.

InterRail Global Pass nu este rambursabil si nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau partial folosit.