Oferta

InterRail One Country Pass

InterRail One Country Pass este abonamentul ce include calatorii nelimitate cu trenul pe teritoriul unei tari europene.

Acest tip de abonament este oferit Companiile feroviare a 28 tari, dupa cum urmeaza:

 

Tara

Tarif/ persoana (de la)

Austria

192 €

Benelux*

128 €

Bulgaria

63 €

Croatia

85 €

Cehia

85 €

Danemarca

129 €

Elvetia

128 €

Finlanda

128 €

Franta

217 €

Germania

217 €

Marea Britanie

217 €

Grecia

85 €

Grecia (Plus Pass)**

128 €

Irlanda

128 €

Italia

192 €

Norvegia

192 €

Polonia

85 €

Portugalia

85 €

Serbia

63 €

Slovacia

85 €

Slovenia

85 €

Spania

192 €

Suedia

192 €

Turcia

63 €

Ungaria

85 €

 

*InterRail Benelux Pass – valabil in Belgia, Olanda si Luxembourg.

** InterRail Grecia Plus Pass – include toate serviciile oferite de InterRail Grecia Pass si, suplimentar, feribotul operat de Attica Group pe ruta Italia si Grecia.

Informatii utile

Conditii, beneficii, eligibilitate si alte informatii utile

 

InterRail One Country Pass este disponibil, exceptand Norvegia, la clasa I si a II a pentru adulti/ copii (4 -11 ani inclusiv) si si la clasa a II a pentru tineri (12 – 25 ani inclusiv).

InterRail One Country Pass este un abonament de tip “zile flexibile”, turistii putand opta pentru 3, 4, 6 sau 8 zile flexibile in decurs de 1 luna.

Eligibilitate: InterRail One Country Pass poate fi achizitionat de orice persoana cu resedinta in Europa. Daca un cetatean de pe un alt continent decat cel european, sta pe o perioada mai mare de 6 luni in Europa (fapt dovedit printr-o viza de vacanta) , el  trebuie tratat ca un rezident , putand astfel sa achizitioneze abonamentul. Locuitorii din regiunile overseas, sau din statele vecine Europei, nu au dreptul de a achizitiona un InterRail Global Pass. La momentul achizitionarii, calatorul trebuie dovedeasca tara sa de resedinta si data nasterii, prin intermediul unei carti de identitate, pasaport sau permis de sedere. Un pasager nu poate achizitiona un astfel de abonament pentru a-l folosi in tara sa de resedinta.

Conditii: Posesorii de InterRail One Country Pass isi pot allege datele de calatorie dupa cum doresc insa in intervalul de valabilitate al abonamentului (1 luna). Pasagerul trebuie sa completeze datele de calatorie in calendarul abonamentului inainte de a se imbarca in primul tren din ziua respectiva.

Pasagerii posesori de abonament pot calatori de la 00.00 am pana la 11.59 pm in ziua aleasa de calatorie. Regula 7 pm – Daca pasagerii opteaza pentru un tren de noapte cu ora de plecare dupa 7 pm, trebuie sa completeze pe abonament ziua urmatoare datei de plecare.Intervalul 7.00 pm – 00.00 am fiind inclus chiar daca se foloseste o singura zi de calatorie din abonament.

Calatoria nu poate incepe niciodata inainte de ora 00.00 am a primei zi de valabilitate a abonamentului si nu poate depasi ora 11.59 a ultimei zi de valabilitate.

Tarife speciale/ reguli se aplica unor trenuri specifice – detalii in ghidul InterRail (il solicitati la agentie).

 

Restituirea, constand in 85% din valoarea pass-ului, se poate face numai daca

–          abonamentul este prezentat la agentie, in original, inainte de prima zi de validitate inscrisa pe el.

–          Este neutilizat si nevalidat

In cazul in care se solicita restituirea dupa prima zi de validitate trebuie indeplinite simultam urmatoarele conditii: abonamentul a fost anulat prin trasarea a doua linii diagonale, inscris ca “NOT USED”, stampilat si semnat, inainte sau in prima zi de validitate, de catre personalul din una din garile europene (exceptie Romania) si cererea de rambursare a fost depusa in termen de o luna de la ultima zi de validitate a pass-ului. Nicio cerere de rambursare nu poate fi acceptata dupa aceasta perioada.

InterRail Global Pass nu este rambursabil si nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau partial folosit.