Katia Apartments

Katia Apartments Lefkada Best Deal

Katia Apatments  sunt situate in statiunea Nidri, aproape de mare, la o distanta de aproximativ 15 km de orasul Lefkada. In apropiere se afla un centru de sporturi nautice.

Facilitati camere:

Toate camerele dispun de A/C, TV satelit, frigider, acces internet gratuit si balcon cu vedere la insulele Skorpio si Madouri. Chicineta complet echipata pe etaj.

Facilitati vila:

Vila este o afacere de familie, compusa din camere cu 2 sau 3 paturi, inconjurata de o gradina cu flori, cu acces direct la plaja, fiind o alegere potrivita pentru a petrece vacanta cu familia. Vila pune la dispozitia turistilor acces internet Wi-Fi gratuit si parcare cu locuri limitate.

Oferte Best Deal

Katia Apartments Lefkada Best Deal

Plecare: 06.06.2017

Tarif/ camera: 610 Euro

Plecare: 13.06.2017

Tarif/camera: 610 Euro

Plecare: 20.06.2017

Tarif/camera: 730 Euro

Plecare: 27.06.2017

Tarif/camera: 770 Euro

Plecare: 04.07.2017

Tarif/camera: 770 Euro

Servicii incluse:

  • Bilet avion cursa charter;
  • Taxe aeroport;
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
  • 7 nopti cazare hotel;
  • Masa – fara masa inclusa;
  • Asistenta turistica pe perioada sejurului.

Servicii neincluse:

  • Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice;
  • Alte taxe si cheltuieli personale;
  • Programe optionale.

Descriere Lefkada

Lefkada este a patra insula mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci.

Pe coasta de est a inusulei se află staţiunile Lygia, Nikiana şi Perigiali, toate la nord de cea mai mare staţiune de pe insulă – Nidri. Se află într-o poziţie adăpostită cu vedere spre Skorpios – spre insulele Aristotle Onassis, Meganissi şi altele mai mici, precum şi spre Grecia continentală. Principalul drum costal de la Lefkada la Vasiliki trece prin oraş, deşi o variantă se află în construcţie. Există câteva feriboturi spre Kefalonia, Ithaca şi Meganisi.

Întreaga insulă este un miracol al naturii, plina de statiuni estivale frumoase şi sate pitoreşti, construite între munţi. Marea majoritate a zonelor montane sunt adăposturi sigure, ideale pentru supravieţuirea şi reproducerea multor specii diverse, şi în multe cazuri, pe cale de dispariţie: plante, păsări şi animale. Vizitatorii pot descoperi o multime de pesteri, cascade şi izvoare naturale.

Insula Lefkada are un număr mare de plaje cu adevarat frumoase, a căror principală caracteristică o reprezinta apele curate, albastre-verzi, o caracteristică care le face populare peste tot în lume, fiind considerate cele mai frumoase, nu numai în Grecia, dar şi în întreaga Mare Mediterană. Pe coasta de vest a insulei, se află celebra plajă Porto Katsiki, care a fost nominalizata de către presa internaţională, ca cea mai bună plajă din Marea Mediterană.