Descriere

Kempinski Hotel Grand Arena 5* Deluxe

   Kempinski Hotel Grand Arena se află în Bansko, la poalele muntelui Pirin, și beneficiază de acces direct la telegondolă. Oferă camere cu WiFi gratuit, o zonă spa mare, 2 restaurante şi un bar de sushi. Această proprietate modernă şi luxoasă pune la dispoziția oaspeților camere frumoase, decorate în culori vii și prevăzute cu mobilier din lemn și facilităţi excelente. Fiecare cameră beneficiază de un balcon privat cu mobilier de exterior.

   Restaurantul Gallery serveşte bufete tip gourmet cu o selecţie de preparate germane şi bavareze, specialități greceşti şi un meniu bogat de mâncăruri delicioase din carne de vânat. Restaurantul are acces direct la pârtiile de schi şi oferă vedere superbă la munţi.

   Oaspeţii pot să savureze preparate mediteraneene rafinate pregătite pe loc la restaurantul Come Prima sau să facă o călătorie culinară prin bucătăria lumii. Este disponibilă şi o selecţie bogată de vinuri de calitate.

   Centrul spa Kempinski oferă o gamă largă de tratamente menite să descopere şi să restabilească echilibrul natural al corpului. Fiecare tratament utilizează produse din ingrediente naturale, pentru a relaxa şi răsfăţa pielea.

Oaspeții cazați la Kempinski Hotel Grand Arena Bansko au la dispoziție de asemenea facilități de biliard și un club pentru copii.

 

*In 2012 si 2013 – hotelul a fost premiat ca Bulgaria’s Leading SPA Resort”, premiu acordat de World Travel Awards.
*In 2013 – premiu Bulgaria’s Best Ski Hotel”

Oferte iarna 2017-2018

Tarife valabile pentru sejur individual intrare in 10.01.2018:

2 adulti
2 adulti + 1 copil (0 – 5.99)
 523 EUR / pers. loc in dubla deluxe, mic dejun
2 adulti + 1 copil (6 – 11.99)  586 EUR / pers.

 


5 nopti cazare / tipul de masa specificat

 

*Prezenta oferta este valabila IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.

 

 Pentru alte detalii și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați:

  0720065918 sau turism@adminpedia.ro

 

Curiozitati

   Bansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, bucurandu-se de cel mai bun centru de ski din Europa centrala si de Est. 

   Orasul Bansko este situat in apropierea raului Glazane (afluentul raului Mesta), in partea nord-estica a piciorului Pirin, chiar sub cea mai inalta si mai frumoasa parte a muntelui. Numele orasului vine de la vechiul cuvant bulgaresc “ban” care inseamna “stapan”. Este situat la 160 km de capitala Sofia si la numai 6 km de Razlog. Gratie facilitatilor excelente pentru ski combinate cu arhitectura unica a orasului, Bansko s-a transformat intr-una dintre destinatiile favorite pentru ski si snowboard. 

   Bansko se bucura de zapada din plin, avand cel mai lung sezon de ski (de la jumatatea lui decembrie la jumatatea lui mai).

Locatie